ErčaV. ErčaV. komentáře u knih

Všechny jeho touhy Všechny jeho touhy C.C. Gibbs (p)

Kniha je opravdu podrobná 50 odstínů šedi, jen je kratší. Dobře se četla, ale občas jsem musela kroutit hlavou nad postavami. Jednou byly jako normální lidi a jindy byly zase k nesnesení. Tak uvidíme v dalších dílech.

02.07.2021 4 z 5

Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Super knížka. Parádní oddechovka. Super čtení.

14.02.2021 5 z 5

Hra na lež Hra na lež Tess Stimson

Kniha je pěkná a dobře se četla. Parádní zápletka.

14.02.2021 4 z 5

Otevřené manželství Otevřené manželství Tess Stimson

Děj příběhu se mi líbil. Kniha se četla velmi dobře.

14.02.2021 4 z 5

Nevinná navždy Nevinná navždy Abbi Glines

Kniha se četla skoro sama. Je to pěkná oddychovka.

14.02.2021 5 z 5

Když jsi odešel Když jsi odešel Brooke Harris

Kniha se opravdu velmi dobře četla. Nádherný děj a dokonce ani ty slzy nešly zastavit. Knihu si určitě ještě někdy v budoucnu přečtu.

30.09.2024 5 z 5

Opravdově, šíleně, řecky Opravdově, šíleně, řecky Mandy Baggot

Tahle kniha od Mandy Baggot je zatím za mě nejslabší co jsem četla. Jako oddechovka u které člověk prostě vypne tak je to dobrý.

01.03.2024 3 z 5

Spolubydlící Spolubydlící C. L. Pattison

Kniha byla zajímavá a dobře četla. Nejprve jsem si myslela, že to bude takový trochu nudný příběh, ale nakonec se ukázalo že kniha je napínavá a dost mě překvapil konec.

21.01.2024 4 z 5

Zamilovaná hypnotizérka Zamilovaná hypnotizérka Liane Moriarty

Skvělá kniha, dobře se čte.

26.08.2023 5 z 5

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Ze začátku jsem se nedovedla pořádně začíst, ale od cca poloviny knihy už to začalo být zajímavější. Některé pasáže tam nemusely být, ale dalo se to zvládnout. Konec byl hodně dobrý a líbil se mi osud každé sestry.

14.08.2023 4 z 5

Persona Persona Maxime Girardeau

Kniha se četla dobře, až na těch moc technologií. Jinak dost dobře popsané drsnější části knihy. Ze začátku jsem měla trochu problém se začíst, ale potom se to otočilo. Stejně tak i to, když mě překvapila osoba, která stála za tím vším. Líbil se mi i závěr, že je tam vysvětlené proč a co to odstartovalo.

03.08.2023 4 z 5

Pichlavá láska Pichlavá láska Jane O'Connor

Ze začátku knihy, jsem si říkala že Sylvie se chová jak malé dítě. Upnula se na profesora a hodně si přibarvovala něco co se nejspíš nestane. Tímto mi byla hlavní postava dost nesympatická. Ale asi v polovině knihy se dozvídáme, proč se tak moc nesnáší s Kamalem. A po tomto zjištění se můj pohled na Sylvii změnil. Jinak kniha je nenáročná na čtení a hlavně je to příjemná oddechovka.

25.07.2023 4 z 5

Láska Láska Geneva Lee

Tenhle díl byl ze všech nejlepší, ale ba druhou stranu jsem ráda že je poslední.
Dalo se vše odhadnout dopředu co se stane a jak to nejspíš celé dopadne.

Jsem ráda že jsem sérii přečetla, ale znovu se k ní nevrátím.

21.07.2023 4 z 5

Chobotnice Chobotnice Paulina Świst

Pokračováni bylo dobré. Kniha se moc dobře četla. Dobrý pár a zápletka.

11.02.2023 5 z 5

Jessičin slib Jessičin slib Jill Childs

Kniha byla zajímavá, dobře se četla ale čekala jsem trošku jiný konec. Je to podle mě lehčí thriller. V knize nechybělo napětí a každý měl zajímavé tajemství.

24.01.2023 4 z 5

Hrdinové Hrdinové Danielle Steel

Kniha se četla dobře. Ze začátku jsem měla trošičku chaos v postavách a chvíli trvalo než se to ''rozjelo'', ale stálo to za to.

28.10.2022 4 z 5

Božská hra Božská hra Danny Tobey

Kniha se mi dobře četla. Děj byl hodně zajímavý a kdyby tohle byla skutečnost, tak je kniha dost děsivá. Líbilo se mi že děj byl i dost propletený, takže pořád tam bylo nějaké překvapení.

16.09.2022 4 z 5

Co se o ní říká Co se o ní říká Kristyn Kusek Lewis

Kniha se četla hodně dobře. Prostě taková super oddechovka a klasika jako na vesnici, klepy. Za mě kniha stojí za přečtení je to na takové nenáročné čtení.

17.08.2022 3 z 5

Tonoucí Tonoucí Paula Treick DeBoard

Kniha se četla sama, byla zajímavá a i ten děj byl dobře vymyšlený. Jen by mě zajímalo jak to dopadlo s Kelsey. Sice kniha skončila otevřeným koncem, ale i tak byla bezvadná.

07.07.2022 4 z 5

Plán úniku Plán úniku Steve Hamilton

Druhý díl byl o dost lepší a i víc napínavější. Některé scény nebyly tak předvídatelné. Kniha se moc dobře čte.

11.03.2022 5 z 5