Erika_12 komentáře u knih
S touto autorkou som sa stretla prvýkrát a musím uznať, že má veľmi príjemný štýl písania. Príbeh sa číta rýchlo a vôbec sa pri ňom nebudete nudiť. Je vidno, že sa Evie Dunmore chytila šance a naplno využila potenciál. Dej sa odohráva v Anglicku v roku 1879, kde hlavná hrdinka Annabelle odíde študovať do Oxfordu, pričom si štúdium môže dovoliť len vďaka politickému štipendiu. Podmienkou je, že musí podporovať hnutie, ktoré bojuje za práva žien. Sebastian je jedným z rodovej línie najstarších rodín v britskej monarchii. Je šarmantný, celkom arogantný a snaží sa predísť škandálom, no do cesty mu vstúpi Annabelle, ktorá je bez akéhokoľvek postavenia, no napriek tomu je veľmi odvážna a múdra. Po celý čas to medzi hlavnými postavami iskrí a ich vzájomná príťažlivosť sa pomaly šperkuje. Nechýbajú ani tie pikantnejšie scény, ktoré možno pri knihe takéhoto typu očakávate. Táto historická romanca rozhodne stojí za ten čas, ktorý do jej čítania vložíte. Je to príbeh, ktorý je humorný, zaujímavý a veľmi príjemný.