ErikaJ komentáře u knih
Strašná lidská krutost...Je mi z toho smutno.Věřím,ze dřív bylo takové chovani macech běžné.Knížku budu mít v hlavě hodně dlouho.
Takový jednoduchý čtení o manželství jedné ženy a jejího o pár let mladšího manžela, ve kterém není úplně vše v pořádku. Nemám moc v oblibě knihy o pár stránkách, ale vzhledem k tomu,že jde o knihu Simony Monyové, v níž člověk hledá náznak či předzvěst toho, co se samotné autorce knihy později stane,tak knize na celkovém hodnocení i hodně slevuji. Doporučuji tedy těm, kteří mají rádi krátké ženské romány u kterých netřeba premýšlet.
První knížka od Monyové,kterou jsem četla.Neurazí,asi pobaví, člověk nad dějem nemusi nějak zvlášť přemýšlet, soustředit se apod,ale asi jsem náročnější čtenář.Knížka ve mně nic nezanechala a za pár dnů mi obsah vyšumí z paměti.
Dcery jsou trošku složitější čtení, než Člověk Gabriel, především co se tyče počtu postav,vzpomínek apod. Nicméně zajímavě napsaný román o osudu několika žen, které neměly na růžích ustláno. Možná bych ale děj o něco zkrátila...
Příběh popsaný očima více postav, což se mi moc líbilo. Četla se lehce, taková pěkná jednohubka. Vzhledem k tomu, že to byla moje první knížka od této autorky, určitě zkusím i její další knihy.
Takový zlatý střed.Sem tam napětí, občas nudnější pasáž,ale konec to vylepšil.
Četlo se lehce, čtivé, sem tam trošku přitažené za vlasy, ale to k románům pro ženy asi patří.