Ermeston009 komentáře u knih
Wow no nebylo to špatné koncept zajímavý ale příběh ani postavy se mě nedostaly pod kůži takže jak jsem řekla nebylo to špatné ale na top 3 to není
Nevím moc co o knize říct já… prostě miluji Meyerovou ale tady mě čtení opravdu nezaujalo. Myslím že tím že se kniha skládá z více příběhů udělalo mě to v hlavě zmatek. Protože vždy když jsem se konečně do nějakého příběhu konečně dostala tak to skončilo takže za mě nic moc…
Už jsem psala o téhle knize jeden komentář ale Hostitel je tak absolutně nádherná a skvěle napsána kniha ze jsem si nemohla pomoct napsat další. Musím říct že jsem totální knihomol ale zatím žádná kniha ve mě nevyvolala stejné úžasné pocity jako právě tahle. V životě se mi ještě nestalo ze by každý večer když zavřu oči se mě všechny kapitoly do jedné přehrávaly znovu a znovu v hlavě. Ani nekontroluji moje prsty které jakoby očarované přejíždí po klávesnici a toto píšou. Já vlastně ani nevím jak tohle vyjádřit slovy. Jakoby každičký kousíček každičká strana mě vytáhla do příběhu a já jakoby bych všechno prožívala s hlavními postavami.
Jak jste to už asi pochopily moc tuhle knížku doporučuji
Moc krásný a poutavý příběh. Po tomhle jen si přečetla i dvojku a musím říct že ani ta mě nezklamala.
Doporučuji ️️
Specialistka je moje druhá přečtená kniha od Meyerové a opět mě nezklamala. Nejsem zrovna typ lidí kteří čtou thrillery, ale musím říct že tohle byla fakt pecka. Moc jsem sympatizovala s Alex a všeobecně se všemi postavami. Na konci jsem se sice na chvilku vyděsila, ale pak už dobrý. Každopádně moc krásný příběh.
Doporučuji ️️
Možná jednou byla první kniha od Colleen Hoover kterou jsem si přečetla a musím říct že se mi potom chtělo s chutí na další. Hrozně se mi líbilo jak mezi sebou hlavní postavy komunikují. Líbilo se mi jak mezi sebou postavy navazují vztahy i když ( pokud jste knihu už četli ) to mají komplikované. Každopádně se mi kniha moc líbila a ráda se k ní vrátím.
Moc doporučuji ️️
Knihu Hostitel jsem přečetla asi před rokem a až teď mám tu možnost vám vylít své srdce.
Hostitel je nejůžasnější kniha na celým světě.
Začalo to tím ze jsem si přečetla sérii Twilight sága od Stephenie Meyerové a fakt se líbila. Tak jsem si řekla proč nezkusit neco dalšího a tak jsem našla Hostitele. Ze začátku se mi do toho moc nechtělo, ale jak jsem se dostala dál, do děje jsem přímo vplula a pak jsem se už nezastavila. Po celou dobu co jsem knihu četla mě emoce zrazovaly. Někdy jsem byla smutná, bála se, byla jsem naštvaná a nakonec jsem dokonce štěstím brecela. Byla jsem z Hostitele tak nadšená ze jsem se koukla i na film ovšem ten me dost zklamal. Zamilovala jsem se absolutně do všech postav a samozřejmě jsem se zamilovala do Wandiny osobnosti.
Moc doporučuji ️️