Esmeralda168 komentáře u knih
Nebyla to špatná kniha, ale celá v podstatě o tom, jak se dvanáctiletá holka nemůže smířit s tím, že kvůli zdravotním problémům se nejspíš v budoucnu nebude moci stát pilotkou. Knihy, ve kterých se hrdina stále nimrá ve svých niterních problémech, moc nemusím.
Kniha byla vlastně jen podrobněji rozepsaná anotace, uvedená na zadní straně. Byl to smutný depresivní příběh a žádnou naději nepřinesl ani konec.
Průměrný dívčí románek. Konec zidealizovaný a trochu nedokončený.
Zajímavý vtipně napsaný prázdninových příběh. V dospělosti se mi líbil o něco víc než kdysi v pubertě. Dilema Káťi, jestli být na prázdninách na venkově "velkou dámou" nebo obyčejnou upřímnou holkou. Ještě že mě tenkrát od čtení neodradila ta obálka.:-)
První díl se mi celkem líbil, ale pokračování mi přišlo nudné a bez děje. Ani toho humoru tam už moc nebylo.
Zajímavý neotřelý námět i děj a pro mladé holky i poučná a dobře napsaná knížka.
Název nic moc a přitom jedna z nejkrásnějších knih autorky. Hrdinka velmi sympatická a statečná, musela překonat hodně zlého. Akorát ta její sestra byla až tak moc velká mrcha, že mi přišla neskutečná. A líbilo se mi, jak se na konci ukázalo, že se Robin nezměnil - protože kdyby ano, byla by knížka pro oblbování mladých holek.
Proboha, proč dali k docela dobré knize tak pitomou anotaci?! Vždyť kniha řeší úplně jiné, mnohem zajímavější problémy!! Je to neotřelý, originální příběh, úplně jiný, než všechny knihy, které jsem kdy četla - a právě tím mě zaujal. I tohle je život a ten konec byl dojemný a poučný.
Taky mi nepřijde, že by to byl běžný příběh. Zamotaný, s tím souhlasím.
Krásná kniha povídek ze skutečného života různých lidí.
Nemělo to hlavu ani patu, taky jsem se ztrácela v ději. Rozhodně znám od autorky lepší knihy.
Hodně humorně napsáno a výborně se četlo.
I když jsem od autorky četla už "Výprava za parádou" a moc se mi to líbilo, tahle kniha mě nějak nedokázala zaujmout. Přišla mi taková rozvleklá.
Krásná, pohodová knížka pro holky kolem 10 let, která se velmi dobře četla, nenudila, nechybělo ani napětí a dobrodružství. Zajímavý prázdninových příběh.
V první polovině knihy mi přišlo, že tam pořád všichni vedou zbytečně moc dialogů, konec byl přeslazený. Taky mi přišlo nepravděpodobné, jak se nečekaně její máma úplně změnila. Že svěřila byt a dítě cizímu člověku? No, neměla moc možností na výběr. Ještě nezodpovědnější ale bylo, jak se tam z radosti těhotná svlékla do naha a nechala na sebe padat déšť. To jako angína v těhotenství je taky romantická nebo co?!! Jinak styl psaní byl dobře čtivý
V první polovině knihy to byla trochu nuda, na můj vkus moc lovestory, jak už tu někdo řekl, ale v druhé půlce to začalo být zajímavé.
Smutný příběh. Sice to bylo napínavé, ale na konci se žádné velké překvapení nekonalo. Něco podobného jsem čekala, takže mě nepřekvapilo ani rozluštění Marleyho úmrtí.
Občas psáno příliš rozvlekle, jinak to ale byla zajímavá kniha. Bavilo mě to.
Překvapuje mě, jak vysoce je tahle kniha hodnocena. Já totiž přečetla od Lanczové hodně knih a tahle mi přišla jako ze všech nejhorší.
Kromě toho, že se jedna holka rozhodovala mezi více kluky, se v ní nic víc nedělo, žádné napětí. Nezaujala mě ani obálka. Měla jsem problém se knihou přebrodit ke konci. Možná to bylo tím, že jsem nikdy nestudovala na VŠ. Nevím.