EvikU. EvikU. komentáře u knih

Tanec větru Tanec větru Nora Roberts

Mnohdy jsem se fakt bála a to mám ráda. Super kniha. Přišlo mi zajímavý, že byla Nell tak trochu čarodějka a měla zvláštní schopnost a její dvě sestry zase jinou schopnost.

06.04.2017 5 z 5

Nevěsta Nevěsta Julie Garwood

SKOTSKO ❤ , někdy se tam musím podívat. Většinou všechny knihy o skotech mě velmi pobavila. Jsou tam velice humorné scény a tahle kniha není vyjímkou, moc povedená.

06.04.2017 5 z 5

Setba minulosti Setba minulosti Virginia Cleo Andrews

Znovu velké emoce. Nevím zda bych se já dokázala vrátit na místo zla a nejhorších nočních můr. Moc jsem také neschvalovala tu patologickou lásku mezi Cathy a jejím bratrem. I když ty okolnosti popsané se dají pochopit. Prostě jim navždycky zkazila matka život. Silný příběh.

06.04.2017 4 z 5

Lístky ve větru Lístky ve větru Virginia Cleo Andrews

Druhý díl mě šokoval zrovna tak jako první. Cítila jsem stejnou nenávist k té matce jako Cathy. Bylo mi líto bratříčka, který umřel. Je to silný příběh. Určitě to chce po této sérii oddychovku.

06.04.2017 4 z 5

Dcera Dcera Kiera Cass

Ne vždy se vším bych s hlavní hrdinkou souhlasila, ale je to hezky napsaná kniha!

09.02.2017 3 z 5

Sportem ke zdraví Sportem ke zdraví Karel Ladislav

Naučit čerti sportovat a zdravě jíst a myslet umí jenom naše známá čtyřka. :-) Moc hezký díl.

29.09.2021 5 z 5

Záhadný škuner Záhadný škuner Ljuba Štíplová

(SPOILER) Naši oblíbení hrdinové zachraňují loď od pirátů, následně sami hrají ve filmu. Líbilo. Ostatní pohádky nic moc, ale Olda a Polda také dobrý.

Haló, tady ufoni Haló, tady ufoni Ljuba Štíplová

Ufoni povedený, moc hezký díl, tahle partička je bezva. Začínáme mít oblíbenou pohádku i Ježek Jožka, který ale není v každém Čtyřlístku. Doporučuji. Louskáme tu jeden díl za druhým a já se nenápadně vracím do dětství. Moc ráda jí čtu, co i mně se v dětství líbilo.

Cesta do neznáma Cesta do neznáma Ljuba Štíplová

Toto číslo je celé o lupičích a policistech a detektivech a nám se zatím líbilo nejmíň.

27.09.2021 4 z 5

Srnčí stezkou Srnčí stezkou Ljuba Štíplová

Povedený díl hlavně čtyřlístku. V lese dodržovat klid, ale opravdu to tak mnohdy není. Ještě se nám líbila hodně 4 pohádka.

27.09.2021 5 z 5

Čtyři hloupí loupežníci a přísná komtesa Čtyři hloupí loupežníci a přísná komtesa Pavel Šrut

Další kniha o čtyřech loupežnících. Vtipné rýmovačky.

24.08.2021 4 z 5

Počkej, zajíci! Na pláži Počkej, zajíci! Na pláži Aleksandr Jefimovič Kurljandskij

Slabší díl, vlastně jen trochu jinak než na skokanském můstku. Vybuchují zajíci. Škoda. Navíc to jsou díly skoro hned za sebou.

24.08.2021 4 z 5

Počkej, zajíci! V kurníku Počkej, zajíci! V kurníku Aleksandr Jefimovič Kurljandskij

(SPOILER) Jen počkej zajíci, kykyryký. :-D Kam na ty nápady chodí. Tenhle díl mám taky někde vzadu v hlavě místečko, protože mi naskakovalo slovo od slova. Dokonalé!

24.08.2021 5 z 5

Počkej, zajíci! Vlčí proměna Počkej, zajíci! Vlčí proměna Aleksandr Jefimovič Kurljandskij

Tady nám snad bylo vlka až líto, tedy jen do té doby, co byl kozlíčkem. Ke konci je šachovnicovým koněm. Ty pohádky jsou fakt povedené. Smějeme se a máme dobrou náladu.

24.08.2021 5 z 5

Počkej, zajíci! - Vlk v pohádce Počkej, zajíci! - Vlk v pohádce Aleksandr Jefimovič Kurljandskij

Tenhle díl za nás slabší, byl to jen sen a nás baví, když je to ta správná honička vlka a zajíce. Ale i tak moc hezké.

24.08.2021 4 z 5

Počkej, zajíci! Na ulici Počkej, zajíci! Na ulici Aleksandr Jefimovič Kurljandskij

(SPOILER) Tenhle díl se zatím líbí dcerce nejvíc. Chechtá se nahlas, nejdříve autu, že stěrače má ze zubních kartáčků a potom jak vlka roboti upravili, mašlí na osas a kudrlinky na hlavě. Určitě doporučuji. Bavíme se obě.

24.08.2021 5 z 5

Počkej, zajíci! - V televizi Počkej, zajíci! - V televizi Aleksandr Jefimovič Kurljandskij

Čtu je znova po 30 letech a pamatuji si každé slovo. Tuhle pohádku mám fakt ráda, proto tyhle knížečky u mě mají své místo v šuplíku a vytáhnu je i pro vnoučata, až nějaké budu mít. :-) Povedený díl na motivy Tří mušketýrů.

24.08.2021 5 z 5

Jíme zdravě s Fitrecepty - 120 zdravých a chutných receptů pro celou rodinu Jíme zdravě s Fitrecepty - 120 zdravých a chutných receptů pro celou rodinu kolektiv autorů

Některé recepty jsou fakt luxusní. Ale kuchařky břicháče Toma mám ještě o hvězdičku radši. ☺

26.11.2019 4 z 5

Ledový dech Ledový dech Diana Gabaldon

Tyhle knihy jsou zvláštní. Ne všechny stránky tam jsou potřeba. Ale i když je román místy rozvláčný, tak mě baví číst. Do půlky je kniha taková jako dobrý, ale nejsem z toho paf. A zhruba od 900 stránky už beru román stále do ruky. Hledám každou volnou chvilku, kdy můžu číst. K závěru bych brala i trochu víc stránek? Což u téhle knihy je opravdu na pováženou. Epilogy mě překvapili a moc se těším na další díl. Ještě, že už brzy vyjde. ☺

08.11.2019 5 z 5

Míček Flíček Míček Flíček Jan Malík

Je to knížka mého dětství. I dnes když jsem ji četla slyším svoji mamku jak to čte a jak u toho mění hlas a proto je pro mne tak jedinečná!

31.10.2018 4 z 5