EvikU. EvikU. komentáře u knih

Mých prvních 100 zvířat Mých prvních 100 zvířat kolektiv autorů

Krásné obrázky zvířat. Baví nás.

26.11.2019 5 z 5

První velká kniha pro nejmenší První velká kniha pro nejmenší Jana Svobodová

Za mě hezká kniha. Prohlížíme a prohlížely s dětmi často. Jednoduché obrázky na povídání.

26.11.2019 4 z 5

Veselé vaření s dětmi Veselé vaření s dětmi neznámý - neuveden

Bohužel mě tam nic nezaujalo.

26.11.2019

Čínská kuchyně po česku - nové rozšířené vydání 300 receptů Čínská kuchyně po česku - nové rozšířené vydání 300 receptů Vladimír Příhoda

Málo fotek pokrmů, jinak není špatná.

26.11.2019 1 z 5

Rodinná kuchařka: Rychlá, levná jídla a každý den jiný nápad Rodinná kuchařka: Rychlá, levná jídla a každý den jiný nápad kolektiv autorů

Něco známá klasika. Jiné recepty méně známé. Některé bych ani nezkoušela. Pár jich tam je co vypadá fakt dobře. Takový průměr.

26.11.2019 2 z 5

Sýrová kuchařka Sýrová kuchařka Jitka Höflerová

Některé recepty jsou dobré. Chybí mi tu ale víc obrázků.

26.11.2019 1 z 5

Chytrá kuchařka aneb vaříme zdravě a rychle Chytrá kuchařka aneb vaříme zdravě a rychle Kalpesh Panchamatia

Neurazí, nenadchne. Některé recepty tam jsou stará dobrá klasika. Pak tam jsou jednoduché rychlé recepty a recepty vhodné pro pánve wok.
Obsahuje: polévky (10 receptů), maso - hovězí, telecí, vepřové, jehněčí, králičí (14 receptů), drůbež - kuře, kachna, krůta (19 receptů), ryby - kraby, mořské ryby, losos, pstruh, kapr (36 receptů), zelenina - zelenina, rýže, houby (18 receptů), těstoviny (13 receptů), saláty (6 receptů), moučníky ( 13 receptů).

26.11.2019 2 z 5

Prostě a jasně Prostě a jasně Peggy Nicholson

Nic složitého. Tohle se čte jen tak. Od toho snad ani nemůže nikdo moc očekávat.

25.11.2019 1 z 5

Rodinné pouto Rodinné pouto Leigh Michaels

Vtipná romantická oddechovka. Někdy je to přesně to co potřebuji. Na 3h vypnout, zalézt pod deku a k tomu dobrý čaj.

25.11.2019 2 z 5

Aféra ve velkém stylu Aféra ve velkém stylu Emma Darcy

Byla dobrá. Na oddech jako dělaná. :-)

25.11.2019 1 z 5

Muchachas (mučačas) 3 Muchachas (mučačas) 3 Katherine Pancol

Poslední díl se zase rozjel s četla se sama. Moc se mi líbila. Nenechte se odradit druhým dílem, který je trochu slabší.

29.10.2018 4 z 5

Do tmy se neohlížej! Do tmy se neohlížej! Lenka Teremová

Četlo se to rychle a samo. Přála jsem hlavní hrdince jak rychle se z toho dostala a že našla zase štěstí v životě.

07.09.2018 4 z 5

Čas tajných přání Čas tajných přání Iva Procházková

Přečetla jsem ji, ale moc mne nenadchla.

18.08.2018 3 z 5

Rodinná pouta III. díl Rodinná pouta III. díl Jitka Bártů

Mně se tahle série moc líbila. Seriál jsem nesledovala, ale knihy dobrý.

17.08.2018 5 z 5

Slepý dům Slepý dům Jana Abrahamová

Moc mě tato kniha bavila. Musela jsem číst dokud jsem ji neodložila.

07.08.2018 5 z 5

Každý den, každou hodinu Každý den, každou hodinu Nataša Dragnić

Kniha se mi líbila. Přišlo mi to jen trochu moc místama. Moc na sebe napojený. A moc nesmyslný. Myslím si, že by nebyl tak dlouho s nějakou ženou když by tak hluboce miloval jinou...

04.07.2018 2 z 5

Láska mluví francouzsky Láska mluví francouzsky Karolína Becková

Kniha byla nudná. Nemělo to žádný spád. Ještě psané formou vypravěče. Nic moc.

09.05.2018 1 z 5

Ohnivé srdce Ohnivé srdce Ellen James

Šlo to přečíst, ale nic moc. Trochu moc nepravděpodobné. On protivný starý a ona se do něj přesto zamiluje. Ani toho humoru tam moc nebylo.

15.11.2017 2 z 5

Domov pro lásku Domov pro lásku Ellen James

Celkem to šlo. Jen jsou hezčí harlequinky.

07.11.2017 3 z 5

Stopy větru Stopy větru Kayla Fleming

Kniha byla vyjímečná. Bylo to zase trochu z jiného soudku. Není to klasická romantická kniha. Obdivuji ženy které dokáží opustit dosavadní život a pustit se do dobrodružství, kam je táhne srdce...

28.09.2017 4 z 5