EvikU. komentáře u knih
Za mě hezká kniha. Prohlížíme a prohlížely s dětmi často. Jednoduché obrázky na povídání.
Málo fotek pokrmů, jinak není špatná.
Něco známá klasika. Jiné recepty méně známé. Některé bych ani nezkoušela. Pár jich tam je co vypadá fakt dobře. Takový průměr.
Některé recepty jsou dobré. Chybí mi tu ale víc obrázků.
Neurazí, nenadchne. Některé recepty tam jsou stará dobrá klasika. Pak tam jsou jednoduché rychlé recepty a recepty vhodné pro pánve wok.
Obsahuje: polévky (10 receptů), maso - hovězí, telecí, vepřové, jehněčí, králičí (14 receptů), drůbež - kuře, kachna, krůta (19 receptů), ryby - kraby, mořské ryby, losos, pstruh, kapr (36 receptů), zelenina - zelenina, rýže, houby (18 receptů), těstoviny (13 receptů), saláty (6 receptů), moučníky ( 13 receptů).
Nic složitého. Tohle se čte jen tak. Od toho snad ani nemůže nikdo moc očekávat.
Vtipná romantická oddechovka. Někdy je to přesně to co potřebuji. Na 3h vypnout, zalézt pod deku a k tomu dobrý čaj.
Poslední díl se zase rozjel s četla se sama. Moc se mi líbila. Nenechte se odradit druhým dílem, který je trochu slabší.
Četlo se to rychle a samo. Přála jsem hlavní hrdince jak rychle se z toho dostala a že našla zase štěstí v životě.
Mně se tahle série moc líbila. Seriál jsem nesledovala, ale knihy dobrý.
Moc mě tato kniha bavila. Musela jsem číst dokud jsem ji neodložila.
Kniha se mi líbila. Přišlo mi to jen trochu moc místama. Moc na sebe napojený. A moc nesmyslný. Myslím si, že by nebyl tak dlouho s nějakou ženou když by tak hluboce miloval jinou...
Kniha byla nudná. Nemělo to žádný spád. Ještě psané formou vypravěče. Nic moc.
Šlo to přečíst, ale nic moc. Trochu moc nepravděpodobné. On protivný starý a ona se do něj přesto zamiluje. Ani toho humoru tam moc nebylo.
Kniha byla vyjímečná. Bylo to zase trochu z jiného soudku. Není to klasická romantická kniha. Obdivuji ženy které dokáží opustit dosavadní život a pustit se do dobrodružství, kam je táhne srdce...