Evka3814 Evka3814 komentáře u knih

Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Pohodová kniha,u které jsem si pěkně odpočala. Vlastně to chvilkama bylo úsměvné:) Taková pohádka se šťastným koncem . Ale nejlepší byla kachna,ta mě dostala:))) Už se těším se na další díl

03.04.2021 5 z 5

Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

No co k tomu dodat???!!! Miluju tyhle zkažené,teď už chlapíky;))) Trent, hajzlík jako jeho parta,ale opět je vidět že i on dokáže být sladkej když přijde na věc:) Myslím že věkovej rozdíl je každého věc a Edie a Trent se s tím poprali s přehledem dle očekávání. Edie jsem si oblíbila uz jen proto že byla silná a nevzdala se svého bratra. No a Luna je prostě miláček. Opět čtivej kousek a asi se rozbrečím ze je konec:(
Obálka....slovo wouuuw to nemůže dost vystihnout;)

28.05.2020 5 z 5

Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

Jo tak to byla sakra jízda,tento díl si mi líbil víc. Vic je sice hovado:) ale Emilia se držela což smekám:)) Super příběh,člověka pohltí. Nemohla jsem se od toho odtrhnout,až mi je líto že už jsem to přečetla. Nesmím opomenout fakt mňamózní obalku;)

18.10.2019 5 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

BOMBA!!! Přečetla jsem to za jeden den,fakt jsem se od toho nemohla odtrhnout. Skvěle napsaná kniha,je to přesně můj šálek kávy:) Byl to krásný příběh. Plný zklamání a zlomenych duší, ale přitom ukázka že když je vůle a přátelé tak jde vše:) Rozhodně se nemůžu dočkat dalšího dílu a jelikož jsem četla ukázku už teď jsem jak na trní :)další série ke které se budu ráda vracet

14.02.2019 5 z 5

Rozmazlená princezna Rozmazlená princezna L. J. Shen

Jsou knihy z kterýma bojuju abych je dočetla a jsou knihy jako je tato...přála bych si aby nikdy nezkončila. L.J.Shen je úžasná spisovatelka a všechny její knihy miluju❤ Co kniha to pecka. Penn a Daria úžasné osobnosti i když zlomené,tak si cestu k sobě našli. Strašně se těším na další pokračování a i další dílka od této autorky ♡♡♡

29.08.2021 5 z 5

Válka s láskou Válka s láskou Winter Renshaw

Od této autorky mě snad ani kniha nemůže zklamat. Opět velmi milé čtení, nic náročného. Bavilo mě plout příběhem,bylo to napsané jak ze strany Love tak Juda. Což bylo osvěžující a pěkně to plynulo

09.08.2021 5 z 5

Tři (s)prostá pravidla Tři (s)prostá pravidla Nikki Sloane

No tak tomu tedy říkám žhavé počteníčko. Kdo má rád vzrušující a erotické příběhy, tak s touto knihou si určitě užijete;)
Akorát VAROVÁNI...nevim jak dlouho vydržíte bez další dávky, když konec byl SAKRA tak otevřenej. Takže doporučuji počkat na celou sérii.
Jinak za mě 10☆z 5....mohu jen doporučit.
Opravdu strhující příběh ❤

08.08.2021 5 z 5

Chlap snů Chlap snů Kim Jones

No není nad to začít příběh "hovnem"
Absolutně absurdní, ale jakože čtivá a hooodně vtipná kniha. Penelope byla fakt magor, já někoho takového potkat tak prchám:-)))
Každopádně doporučuji, je to vazne jeden velkej úlet u kterého člověk vypne a pobaví se♡

26.07.2021 5 z 5

Když jsme se skrývali Když jsme se skrývali Sarina Bowen

Nemůžu si pomoct,ale knihy od této autorky jsou jak pohlazení po duši♡co kniha to další překvapení, jak si dokáže s příběhem pohrát a taky mě vždy citově rozseká. Miluju její knihy a mohu jen doporučit ❤

10.07.2021 5 z 5

Království hříchu Království hříchu Meghan March

Co tak k tomu říct....velmi povedená série od které se nedá odlepit. Moc se těším na další dílka, která nám tato autorka napíše. Mohu jen doporučit❤

28.06.2021 5 z 5

Trhni si, Ethane Trhni si, Ethane Whitney G. (p)

To byla radost číst❤vtipné,sladké, vášnivé, smutné...prostě dokonalé. Není k tomu co víc dodat,jako vždy super příběh

08.06.2021 5 z 5

Na vlásku Na vlásku Lucy Score

Jůůů to bylo sladké♡ moc se mi to líbilo. Děj pěkně odsejpal a v téhle podělané době jsem se od srdce smála při čtení příběhu.
PS:takhle si představuji poctivě dotáhlej epilog!!!

01.05.2021 5 z 5

Nepřátelé a milenci Nepřátelé a milenci Simona Ahrnstedt

Sice svět financí mě nic neříká,ale nakonec jsem se do toho pustila . A ejhle jedno velké překvapení,kniha byla plná zvratů a velmi čtivá. Moc se mě líbilo že to bylo vyprávěno z více pohledů. Rozhodně se těším na další pokračování

21.02.2021 5 z 5

Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue Vi Keeland

Já prostě ty ženský a jejich výtvory miluju♡♡♡Cokoli napíšou tak to stojí za to . Hollis a Hailey mě hned od začátku sedli. Byla to velmi čtivá, dojemná i vtipná kniha. Prostě kniha která se dá očekávat, když se sejdou dvě úžasné autorky. Zase jsem u některých pasáží bulela jak želva, každopádně všechny tyto děti s onemocněním jsou pro mě hrdinové♡

22.11.2020 5 z 5

S pozdravem Carter S pozdravem Carter Whitney G. (p)

No tak to byla ,jízda!!! Za mě nejlepší kniha od této autorky. Bavilo mě to jejich popichování a ty dopisy. Cartra a Ari jsem si hned oblíbila. Akorát mě bylo líto Seana,to byla trochu prasárna,chudák. Josh byl taky vtipnej,zkrátka kniha co stojí za přečtení. DOPORUČUJI ❤
No a ta obálka hmm♡;)

08.11.2020 5 z 5

Láska mého života Láska mého života Penelope Ward

No číst tuto knihu bylo jako plout na růžovém obláčku:)Bylo to trochu přeslazené, ale co už,u pohádek to tak chodí. Dala jsem to na jeden zátah,ufffff. Prostě to nešlo přestat:)))Gavina a Raven jsem si hned oblíbila,takže za mě parádní oddychovka. No a obálka je už jen taková jednohubečka;)

27.09.2020 5 z 5

Až léto skončí Až léto skončí Penelope Ward

Jůůů to bylo sladké. Přečteno za jeden den. Bulela jsem u toho jak želva. Ještě že pohádky mají dobré konce;) Příjemná, oddechová četba.

25.06.2020 5 z 5

Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

Tak tomu říkám počteníčko ♡jak už je psané že to připomíná BB,tak mě to vůůůbec netankuje. Protože jsem se s touto knihou pobavila úplně stejně jako BB. Toto téma asi nikdy neomrzí;) Více takových odpočinkových knih...PROSÍÍÍÍM:)))

23.05.2020 5 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

No tak jsem se konečně dostala k této knize a musím říct že mám z ní plno dojmů. Bohužel smutné a reálné téma. Příběh mě absolutně pohltil,bulela jsem jako želva. Strašně jsem jim fandila a jsem ráda že to zvládli,jelikož toto poznamená každý vztah. Krásná kniha sice smutná,ale že života. Mohu jen doporučit

17.03.2020 5 z 5

My My Elle Kennedy

Knihy od těchto autorek se čtou lehce a člověk se nemůže odtrhnout. Konec byl sladká tečka jak má být;) Wese i Jamieho jsem si hned oblíbila,ještě aby ne jsou to zlatíčka. No a Blake ten byl prostě pošahaně peckovní;** Škoda jen že to nevyšlo před sérii WAGs aby to šlo hezky po sobě:)

06.11.2019 5 z 5