Evka3814 komentáře u knih
Páni to byla ale smršť...takhle rychlej rozjezd jsem nečekala. Autorka se s tím rozhodně nepárala:-) Jelikož mám ráda tyhlety temný hajzlíky,tak jsem si knihu užila. Příběh je nabitý energií a spousty sexu,takže vlastně žádná nuda;-)))
Fajn fantasy pohádka pro dospělé. Zajímavý příběh,autorka to měla pěkně propracované. Chytlavé,čtivé a rozhodně vzrušující. Je to fajn změna ponořit se do fantasy příběhu;))
PS:takovou knihu bych také brala ;-)♡
Za mě rozhodně povedenější díl než byl první. Mělo to fajn děj,takže jsem to přelouskala raz dva:) Tak třeba třetí díl bude pecka;)
Tihle chlapíci s tesákama jsou moje srdcovka❤ nikdy mě nepřestane bavit čišt další a další dílka:)
Syn a Jo je další povedené pokračování,bylo fajn se s nima opět vrátit k BČD. Konec byl zajímavý a doufám že se brzo dočkáme dalšího dílu....fakt bych si přála díl o Lassiterovi, toho prostě žeru ♡
Božské zakončení BB. Zbožňuju tyhle dvě autorky a nemůžu se dočkat dalších knih od nich. Každopádně tato kniha mě přišla asi nejžhavější z celé série. No a že to byla série;))) BB je moje srdcovka ❤,takže jsem si ji užila a mohu jen doporučit;)
Opět super počtení!!! Jako fakt žeru její knihy :)))u kterých si v téhle době odpočinu a přijdu na jiné myšlenky. Pokaždé se u čtení pobavím♡
Super čtení, úplně mě to pohltilo. Max a Filip jsou miláčci, který si mě omotali kolem prstu. Bavil mě Max s tou svoji nevymáchanou pusou :) i když ze začátku byl na ránu. Slupla jsem to jak malinu:)
VAROVÁNI:nic pro homofóbní blby
Krásná ,smutná a plná neděje. Asi tak bych popsala mé pocity z této emocionální pecce. Zbožňuju knihy této autorky,škoda že jich není vydáno více.♡♡♡
No kruci,tak musím říct že toto, je 2kniha u které jsem cítila nenavist k hlavní postavě a to k Leah. Už v prvním díle jsem věděla že je to mrcha,ale toto bylo konečná. Matku roku by rozhodně nevyhrála a nejraději bych ji zakroutila krkem. Docela jsem s tím bojovala ,ale zvědavost mě nedala. Těším se a zároveň mám hrůzu z toho co nás čeká ve 3d. Jinak 2☆proto že se mi Leah hnusila a kniha mě dala zabrat
No nebylo to něco,z čeho bych se posadila na zadek. Každopádně to je svižná a odpočinková kniha. Jinak obálka je moooc povedená;)))
No kruci,to byla emocionální horská dráha!!! Vůbec jsem nic takového od této knihy nečekala a opravdu mě mile překvapila. Parádně propracovaný příběh,který člověka nutí číst a číst. Ten konec jsem nečekala a musím říct že chvilkama ukápla slza. Knihu mohu jen doporučit a už se moooc těším na další knihy od této mé nové oblíbené autorky;)))
No tak musím říct že tento díl byl povedenej. Sice jsem to ořvala, ale stálo to za to. Je super vidět jak je potřeba mít kolem sebe takovou podporu,obvzlášť po takovém neštěstí. Příběh byl hodně emotivní a tak trochu povzbuzující. Prostě se hned nevzdávat. Obálka povedená a vystihuje příběh
OS:na můj vkus zbytečně mockrát opakující mořská hvězdice;)
No tak jsem mile překvapena,čekala jsem že to bude takovej ten průměr. Tentokrát jsem si to užila,opravdu mě to překvapilo a za mě asi nej kniha od autora. Milej,odpočinkovej příběh. Postavy super až na pošahanýho Jima:)
No rozhodně další moje oblíbená autorka:) Kniha mě hned zaujala anotací a NEzklamala. Super oddychovka po dlouhém dni,nemohla jsem se od ní odtrhnout. Příběh super,postavy super. Obálka sympatická;)))
Musím říct že na chlapa to má pěkně napsané.Není to taková ta pecka ke které bych se vracela,ale zase si jeho novou knihu ráda přečtu. Co má ale dokonalé jsou jeho obálky,ty dokážou opravdu nalákat;)))
PECKA!!! Autorky opět nezklamali. Je to hravej,vtipnej a poutavej příběh. Fakt jsem se nasmála a hltala plnými doušky. Giu jsem si oblibila pro její drzost:) no a Rush je prostě mňamozní;) Nemohu ani opomenout sexy obálku. Už se nemohu dočkat pokračování,jelikož konec byl pěkně utíplej:(
Žhavej ,opiercigovanej,divokej a s temnou duší. Hmmm komu by se to nelíbilo:) Každopádně Shaw a Rule spolu krásně splinuli. Jako den a noc,i když Shaw také měla svoji temnotu. Vlastně kdo z nás nemá,že. Moc se těším na pokračování, četlo se to samo :)
Wouuuw,tahle kniha byla pecka. Slupla jsem ji jak malinu,četla se sama. Krásný napínavý příběh u kterého jsem se ani chvilku nenudila. Slintala jsem nad Kingem,zlobivej potetovanej hezoun;) a zbožňovala jsem Preppa,akorát škoda jak to s ním dopadlo:(byl zlatíčko. Každopádně tuto knihu jen doporučuju
No musím říct že jsem si tuto knihu užila. Byl to krásný promyšlený příběh. S krásným koncem,takže opravdu lehká oddechovka
Tuto sérii fakt miluju,doufám že nikdy neskončí:) je temně tajemná a plná adrenalinu. Baví mě všechny postavy a už se nemůžu dočkat dalšího pokračování. Bude to zase dlouhé čekání:((