Hříšník přehled
J. R. Ward (p)
Bratrstvo černé dýky série
Syn drží před Bratrstvem černé dýky v tajnosti svou vedlejší profesi žoldáka. Když přijme další zakázku, nejenže se jeho kroky zkříží s novým nepřítelem upíří rasy, ale také s míšenkou, které hrozí smrt během přeměny. Jo Earlyová nemá zdání, jaká je její skutečná přirozenost, a když se ze tmy vynoří záhadný muž, je na vážkách mezi vzájemnou erotickou přitažlivostí a pocitem, že se děje něco moc špatného. Osud vybral Butche O’Neala do role Dhestroyera, toho, kdo naplní proroctví, jež předvídá konec Omegy. Jak válka s Vyhlazovací společností vrcholí, Butch nalézá nečekaného spojence v Synovi. Ale může k němu mít důvěru – nebo představuje válečník se špatnou minulostí smrtelně nebezpečnou komplikaci? Čas dochází, Jo se ocitá v boji a musí nastoupit po boku Syna a Bratrstva proti opravdovému zlu. Nakonec zvítězí pravá láska… nebo se proroctví od začátku mýlilo?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2021 , BaronetOriginální název:
Sinner, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hříšník. Přihlašte se a napište ho.
Celkově to byl fajn příběh, místy se to vleklo ale závěr byl dobrej:)
Jen nechápu proč Ward odflákla souboj s Omegou... Neměl mít po celém světě bezduché? Nemá to šťávu a to v posledních dílech což je škoda.
Knižní novinky (24. týden)
13.06.2021
Kniha Hříšník v seznamech
upíři romantika prolínání minulosti a současnosti erotické romány
2010 | Milenec z temnot |
2010 | Probuzený milenec |
2014 | Král |
2010 | Milenec z věčnosti |
2013 | Vytoužený milenec |
Tato série je prostě neskutečná. Občas mám dojem, že nemůže přijít už nic zajímavého. Pak se ale objeví toto. Příběh je od začátku čtivý a napínavý, nechybí napětí ani akce. Jakmile jsem přečetla první kapitolu, nemohla jsem knihu odložit.
Jo se už nárazově objevila v předešlých dílech a od doby, kdy se dozvěděla, že jejim bratrem je Manuelo jsem chtěla znát její příběh. Moc děkuji!!!