Fantaza komentáře u knih
Takže... Musím říct, že se mi Illuminae líbila víc. Kady byla za mě super postava, ale Hanu jsem si prostě nemohla oblíbit. Z Geminy jsem asi měla nejradši Nikovu sestřenku. Taky už pro mě děj nebyl tak napínavý a překvapivý, protože se to až na ten konec dost podobalo dílu prvnímu a taky jsem měla větší jistotu ohledně toho, jak to dopadne, než jsem měla u Illuminae.
Dokážu si však představit, že pro čtenáře, který si zamiluje nové postavy, tato kniha musí být úžasná, to však neplatí pro mě. Taky bych tam chtěla víc Spira, ale oceňuji, že tam byl alespoň nějak zařazen.
Grafické zpracování bylo opět úžasné, takže nakonec dávám 4 a dám šanci i třetímu dílu.
Další nádherná knížka od autora Školy dobra a zla. Před přečtením jsem si sice myslela, že mě nic nemůže překvapit, ale konec této knížky mě znejistěl natolik, že už ani nevím, který ze Školníků se objeví v třetím díle Školy dobra a zla.
(SPOILER) Takže začnu takto; už od začátku série mám Celestinu radši než Tima. Proto mi přijde nespravedlivé, že Asterové ji vlastně opustili a ona zůstala mezi Lunojasy. Série je to dobrá, ale rozhodně se vám bude číst líp, když se vám bude líbit Tim. Protože je to dobrá kniha a série, hodnotím 4⭐