farb farb komentáře u knih

Thor a Loki: Trable na druhou Thor a Loki: Trable na druhou Mariko Tamaki

Dobré. Se synem jsme se při čtení pobavili oba. Jednoduchá, hravá dětská komiksová jednohubka, která kluka správného věku a se zájmem o tyhle hrdiny bez problémů zabaví . Za mě o fous lepší, než Spider-Man / Venom od stejných autorů.

05.04.2023 4 z 5

Sebevražedný oddíl: Dostaňte Jokera! Sebevražedný oddíl: Dostaňte Jokera! Brian Azzarello

První sešit je hodně dobrý a solidně navnadí. Pak se to ale zvrtne v jeden velký maglajz. Jako žádná extra hrůza, ale ani nic zajímavého... Za mě za tři - jeden bod za první sešit, druhý za kresbu a třetí za poslední stránku.

04.04.2023 3 z 5

The Punisher: War Zone The Punisher: War Zone Charles Dixon

Pro mě kvalitní punisherovská řezničina. Nijak vyjímečná, ale kvalitní vybíjená s Frankem ve skvělé formě.

14.03.2023 4 z 5

Batman: Prokletí bílého rytíře Batman: Prokletí bílého rytíře Sean Gordon Murphy

Nedosahuje to kvalit nejlepších netopýřích příběhů, ale i tak Sean Murphy přišel s originálním pojetím, které mě baví. Nevyhnul se určitým neduhům a několika superhdinským klišé, ale převrátil Gotham naruby velmi zajímavým způsobem. A tady, v druhé knize, kde se prohlubuje nově vymyšlená mytologie a naplno se zúročuje svět nastolený prvním dílem, už téměř nemám zásadnějších výhrad. Prokletí mě bavilo a překvapilo o fous víc, než první part a těším se, co bude dál. A velkým plusem je pro mě i kresba, které se nemůžu nabažit - všechny ty ostré linie, design světa a strojů, vzhled postav, městské celky..... To mému oku skutečně lahodí, klobouk dolů. Potrženo, sečteno - velmi zajímavý a krásně nakreslený komiks, né geniální a skvělý, ale zásadní a zajimavý zcela určitě.

10.12.2022 4 z 5

Temné vítězství: Kniha první Temné vítězství: Kniha první Jeph Loeb

Za mě fenomenální batmanovská detektivka. Laskomina, s netopýrem přesně v té poloze, ve které ho mám nejradši. A ta Saleova kresba!

04.12.2022 5 z 5

Punisher: Vdovy Punisher: Vdovy Garth Ennis

Dost dobrý Punisher, ne úplně špičkový, ale vážně dobrý. Plus body navíc za kresbu, která mi velmi sedla.

09.11.2022 4 z 5

Frankenstein (komiks) Frankenstein (komiks) Georges Bess

Velmi slušná věc, za mě o ždibíček lepší než Bessův Dracula. Je to osekané a pozměněné, ale smysl díla zůstal zachován, pozvednut krásnou kresbou.

26.06.2022 4 z 5

Pirátský guláš Pirátský guláš Neil Gaiman

Hezky ilustrovaná rýmovačka, ovšem bez jakéhokoliv hlubšího smyslu / přesahu, který by z toho udělal něco víc, než jen hezky ilustrovanou rýmovačku.

27.03.2022 3 z 5

Bajky robotů Bajky robotů Stanisław Lem

Příjemné sci-fi pohádky. Nic světoborného, ale fanda žánru se s úsměvem na tváři hezky odreaguje.

15.03.2022 4 z 5