ferda16

Skvělá knížka. Přehledná a hezky psaná - jak pro pochopení problematiky, tak jako příprava k diplomce. Doporučuji.

Knížka je tenká, výstižná. Dá se v ní dobře zorientovat a k výkladu na VŠ to byl prima doplněk. Navíc nás zkoušel právě z věcí z této knihy....:)

Doporučuji všem maminkám, aby tuto knížku koupili dcerám v pubertě. Mě to tedy rozhodně pomohlo :-)

Knížka byla zajímavá. Nebyl to úplně můj šálek kávy, ale napínavé to bylo a zkusím ještě nějakou.

Za trochu lásky je prostě klasika, kterou nezapomenu. Nejsem moc na básničky, ale toto se povedlo.

Příběh mě zaujal. Byl to pro mě nový pohled na tuto ženu. Knížka se čte svižně a byla jsem ráda i za fotografie v průběhu jejího života. Na oddech knížku doporučuji.

Vhodná knížka na odlehčení a odpočinek. Čte se sama.

Další napínavý příběh rodu. I když předešlé dva díly mě pohltily víc. Ale po delší pauze se těším na další díl.

Tak po knížce Román pro ženy jsem se celkem těšila, ale byla jsem zklamaná. Tato knížka se nepovedla. Nebyl to rozhodně můj šálek kávy!!!

Knižka byla živá, četla se lehce a najednou byl konec. Musím říct, že mě bavila a když jsem poté viděla film, tak se mi to krásně propojilo. Užila jsem si v knížce více detailů a více jsem poznala hrdiny a poté mi k tomu film dodal vtip a obraz.:-)

Dobrá knížka na dovolenou, jako oddech. Ale zde se mi mnohem víc líbil film.

Tato knížka se nepovedla a ještě provedení knihy - malé písmo, nahňácané u sebe. Takže četba byla dost nepříjemná a opakující se fakta.......kniha mě nezaujala.