Firstovka komentáře u knih
První seznámení s touto spisovatelkou nedopadlo zrovna nejlíp. Tak jednoduchoučký příběh plných "tepajících" věcí jsou už dlouho nečetla. Romantiku mám ráda, ale úplně jinak zpracovanou.
Knížka o životě a o tom, jak se s tím hlavní hrdinka dokáže s nadhledem a za pomoci svých blízkých vyrovnat. Pokračování knihy Největší špeky mýho života. Potěšila mě.
Knížka o životě a o tom, jak se s tím hlavní hrdinka dokáže s nadhledem a za pomoci svých blízkých vyrovnat. Veselá i smutná. Potěšila mě.
Skvělá knížka, která se mi četla jedním dechem a pobavila jsem se u ní. Potěšila mě, stejně jako jiné od této autorky a škoda, že toho nenapsala víc.
Jedna z mých nejoblíbenějších když PJD. Postavy jsou dobře prokreslené, řeší své osobní životní problémy, včetně Dalglishe, není to jen pátrání po pachatelích. Je to tak i v jiných dílech od PJD ale tady se mi to opravdu moc líbilo.
Knížka se mi moc líbila a i nějaké ty slzičky byly ... Ale přestože byla vtipná a zábavná, tak mi bylo úzko z toho co potkalo Lexi a hodně jsem nad tím přemýšlela. Jestli se tohle vážně může stát a hlavně nad jejími pocity, které byly nezáviděníhodné.
Ukrutně mě to nebavilo a nedočetla jsem to. Bylo celé nějak přitažené za vlasy ...
Jedna z mála knih co Viewega co se mi líbily. A knížka je lepší než film! Moc jsem se nasmála a ráda se k ní vracím.
Mnohem radši mám knížky o Bridget než filmy s ní. Hlavně druhý díl knihy se mi zdá mnohem lepší než film! Tento styl jsem si zamilovala.
Knížka se mi líbila, ikdyž jiné od Kinselly mám radši. Měla jsem trochu problém fandit hlavní hrdince....