Fiso Online Fiso komentáře u knih

Jeden temný trůn Jeden temný trůn Kendare Blake

Nevím jestli mám dát 3 nebo 4 hvězdy. Opravdu je to stále dobrý a čtivý příběh, ale Katharinina část mi párkrát zvedla žaludek - přitom vydržím dost. Na druhou stranu mi na konci vhrkly do očí slzy což se nestává často.

02.05.2023 4 z 5

Zjizvený král. Komplet 1.-2. díl (box) Zjizvený král. Komplet 1.-2. díl (box) Leigh Bardugo

Musím říct, že tohle byla asi nejslabší série Grishaversu, ale i ta docela šla. Chvílemi to bylo možná trochu přehnané, ale jinak hodnotím kladně.

05.04.2023 4 z 5

Podlý král Podlý král Holly Black

Ze začátku mě to nebavilo, ale asi tak od poloviny se to zlepšilo. Pořád nevím co si o téhle sérii myslet, čekala jsem, že bude lepší. Uvidíme co poslední díl.

02.04.2023 4 z 5

Démon z lesů Démon z lesů Leigh Bardugo

Upřímně musím říct, že mě to trochu zklamalo - 1. to mohlo být delší a 2. příběh nám odhalil, že Temnyj byl nespokojený s tím jak to v té době bylo -tedy proč se rozhodl změnit svět, ale neukázal proč způsobem, který předvedl v Griše. Přišlo mi to prostě trochu ploché.

Doufám ale, že se od autorky dočkáme více grafických novel, protože je to pěkné zpestření

29.12.2022 4 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

už jsem to četla před hodně dlouhou dobou a až teď jsem se konečně dostala ke druhému dílu, dočtu Dvě věže a jdu na to :)

31.10.2022 3 z 5

Léto na maximum Léto na maximum Petra Martišková

Přečetla jsem asi prvních dvacet stránek a hned knihu odložila - na rozdíl od autorčina předchozího díla bylo tohle nudné a nevýrazné, moc mě to nebavilo a nedokázala jsem se začíst.

21.06.2022 1 z 5