Fondis komentáře u knih
Bezvadný čtení. Dva dny zábavy. To nechceš prožít.
Moc sem se bavil. Vůbec nevím, proc sem čekal tak dlouho... nebudu tady vypisovat. Tohle je prostě kult.
Tuto knihu jsem dostal jako dárek a moc jsem ji chtěl. "Válečný" začátek me moc bavil. Jasmin byla sympaticka. Každopádně dát tomuhle Přístavu čínský hav byl moc peknej nápad. A pak i myšlenka, že vlastně vse začalo tady. Kultura. I nápad s vizy geniální a prostředí do tmy hozene taky. Ale paradoxne, jak začalo Hřiště, tak mě to zas tak nebralo. Malej Dante byl nějak moc dospelej a na malyho kluka toho moc nenaplakal, na to jaky tam byly jatka. No nic. Četlo se to ale pěkně. Jo a nepotkala Jasmin Joonu? Vysoký světlovlasy s sedyma očima a finskym přízvukem říkal Budte opatrna? Myslím, že jim to nedalo. Chi.
Tohle mě bavilo. Sypalo to. Napínavý to taky bylo. Postavy byly fajn. Zaporak byl spravne vysinutej a to mám rád. Dej se mi líbil. Hlavně myšlenka mě připadá vychytana. Jo. Více takových knih.
Docela dobrý no. Me to přišlo nějaký zmateny. Ale zase kdyby tam nebyly ty "intermezza" zase by to ztratilo smysl. Zvláštní kniha. Každopádně prijemna změna po všech těch severských krimi, co mám ted za sebou. Pěkně sem proplul Prahou i vlastně historii města. Když byla zmínka o Rudolfu II., vybavil sem si prostě vždycky Wericha
Souhlasim s "rodak". Za me teda nic moc. Když vzpomenu na první případy, tak tohle bylo o dost slabší. Případ ala Vraždy v Midsomeru. Kniha mohla byt i poloviční co se tisku tyče. Ale jako jednohubka dobry. Možná se v tom odrazila kniha Zack, kterou Mons napsal spolecne s Luttemanem...a to sem hltal. Uvidíme. Třeba se to opet zvedne. Ale za Vetrne duše davam hvězdy dvě. Slabý. Nemůžu si pomoct.