Fourgirl Fourgirl komentáře u knih

Jak rozdojit kozla Jak rozdojit kozla Laura Janáčková

Paní psycholožka je velmi milá dáma, záleží pouze na vás jak si text vyložíte. Principy, které jsou v nás zakódované jen těžko změníme. Tato kniha vám otevře oči, protože doopravdy muž, který neinvestuje do ženy, nemá úmysl s ní zůstat, je velice pravdivý. A mohla bych pokračovat ještě dál. Aspoň jednou stojí za to se to přečíst.

25.12.2020 2 z 5

Partnerství? Každodenní blázinec Partnerství? Každodenní blázinec Pierre Franckh

Velmi vtipná čtivá kniha. Doporučuju. Kniha se akorát hůře četla kvůli půlení na mužské a ženské uvažování, po chvíli si jde ale zvyknout.

25.12.2020 5 z 5

Budoucnost Budoucnost Dmitry Glukhovsky

Tato kniha ve mně vyvolává řadu pochybností. Největší asi ta, kdy se Jan najednou přehoupl do "hodného". Četla jsem lepší antiutopie.

02.07.2018 2 z 5

Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Nevím, co na ní lidé vidí. Sto lidí, sto chutí.

17.05.2018

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Dneska jsem dočetla tuto knihu, četla jsem ji asi hodinu a musím uznat, že je to kniha hodně k zamyšlení, spíš jako pohádka pro dospělé :-) U některých knih jsem si jistá, že je znovu číst nebudu, ale tady bych se asi nebránila číst knihu znovu a najít třeba i hlubší význam díla. Proto dávám 3* tento žánr nevyhledávám a proto mně docela mile překvapil

30.06.2015 3 z 5

Přátelství z nebes Přátelství z nebes Lucie Hrochová

Souhlasím. Kniha mě zaujala, jak je zmíněno, je moc hezký popisované nebe i hezký nápad psaní si pomocí starého sešitu s mrtvou kamarádkou, nebo tvoření snů. Všem knihu doporučuji :-)

01.03.2015 5 z 5