Fourgirl komentáře u knih
Paní psycholožka je velmi milá dáma, záleží pouze na vás jak si text vyložíte. Principy, které jsou v nás zakódované jen těžko změníme. Tato kniha vám otevře oči, protože doopravdy muž, který neinvestuje do ženy, nemá úmysl s ní zůstat, je velice pravdivý. A mohla bych pokračovat ještě dál. Aspoň jednou stojí za to se to přečíst.
Velmi vtipná čtivá kniha. Doporučuju. Kniha se akorát hůře četla kvůli půlení na mužské a ženské uvažování, po chvíli si jde ale zvyknout.
Tato kniha ve mně vyvolává řadu pochybností. Největší asi ta, kdy se Jan najednou přehoupl do "hodného". Četla jsem lepší antiutopie.
Dneska jsem dočetla tuto knihu, četla jsem ji asi hodinu a musím uznat, že je to kniha hodně k zamyšlení, spíš jako pohádka pro dospělé :-) U některých knih jsem si jistá, že je znovu číst nebudu, ale tady bych se asi nebránila číst knihu znovu a najít třeba i hlubší význam díla. Proto dávám 3* tento žánr nevyhledávám a proto mně docela mile překvapil
Souhlasím. Kniha mě zaujala, jak je zmíněno, je moc hezký popisované nebe i hezký nápad psaní si pomocí starého sešitu s mrtvou kamarádkou, nebo tvoření snů. Všem knihu doporučuji :-)