Foxie89 komentáře u knih
Zajimavá knížka, ale asi za mě nic převratného. Přesto mi z konce ještě teď běhá mráz po zádech.
V jednoduchosti je krása. A je umění dokázat říct tolik v pár řádcích:)
Moc nevím, co si o té knížce myslet. Konec byl pro mě nečekaný, ale prokousat se prvními 100 stránkami bylo celkem namáhavý. Nejspíš by to šlo napsat a zpracovat líp no :D
Vážně jsem se snažila ji dočíst, ale prostě to nešlo. Odkládala jsem to tak dlouho, až když jsem se k tomu zase donutila, už jsem se v tom ději ztratila. Myšlenka skvělá, ale občas nuda.
Zase jsem se setkala se skvělým hodnocením mých přátel, ale kniha mě nakonec tolik nenadchla. Myšlenek Joea bylo až moc, často jsem je přeskakovala. Děj byl super, ale autorka to mohla zkrátit na polovinu knihy. Ale zase musím uznat, že mě Joe svými tahy ve hře nepřestával překvapovat a hodněkrát mi při čtení běhal mráz po zádech:)
Příběh mi přišel zajímavý, ale trošku naivní. Na mě to byl asi až moc velký happyend:)
O téhle knížce jsem toho slyšela tolik, hodně lidí mi ji doporučovalo, říkalo, že je to ta nejkrásnější knížka, jakou četli. Uznávám, že jsem se u ní rozbrečela, ale příběh mi nepřišel tak zajímavý. Celkově mě kniha zklamala. Možná to bylo tím, že jsem od ní očekávala až příliš :) Kdybych ji nečetla v angličtině, nejspíš bych ji ani nedočetla :)