Strach přehled

Strach
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/311465/bmid_strach-qV8-311465.jpg 4 1585 1585

Mysteriózní thriller plný hrůzy. Vyhořelý třicátník se po letech vrací do příměstské čtvrti na úpatí hory, která ukrývá mrazivé tajemství - ve výjimečně chladných zimách se tam ztrácejí děti. Společně s bývalou láskou a kamarády musí čelit nejen zlomyslné síle, ale i stínům vlastní minulosti. Všechny pády a zklamání, které do té doby zažil, jsou ničím proti peklu číhajícímu na místech, kde vyrůstal. Autor bestsellerů Jozef Karika v děsivém příběhu s nadpřirozenými prvky přináší i citlivé vyprávění o tom, jak naše životy ovlivňuje dětství a všechno, co jsme jako děti zažili. Při psaní mi nešlo jen o dynamický příběh - chtěl jsem čtenářům naservírovat i pořádnou dávku strachu. Pokud jsem po dopsání kapitoly sám nespal u rozsvíceného světla, nebyl jsem spokojený. Naopak, když se mi podařilo sebe samého pořádně vyděsit, bral jsem to jako známku úspěchu, prozrazuje autor.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strach. Přihlašte se a napište ho.

zuzi.cte
18.10.2024 5 z 5

Tenhle spisovatel umí opravdu napsat strašidelný a napínavý příběh s nečekaným koncem.
Prví polovina knihy mě moc nepohltila, ale zato od druhé jsem se nedokázala odtrhnout.
Doporučuji číst v létě Myslím si, že kdybych ho četla v zimě, tak nevylezu z domu, nebo se zblázním strachy při každém kroku ve sněhu.

Čand@
01.10.2024 5 z 5

King má svoje Derry a Castle Rock, Karika má Ružomberok :))
Ak sa mi niekedy stane, že sa tam nejakým omylom ocitnem, viem, že na túru do okolných hôr sa určite nevydám. Na to je Karika príliš dobrý mystifikátor a ja príliš veľký strachopud :)).
Ešteže sa nám globálne otepluje!

lesehest9
25.09.2024 1 z 5

Tahle kniha je podvod na čtenáři. Nejdříve je příběh celkem zajímavý, i když zoufale neoriginální (děti mizející beze stopy, ach jo...). Ale autor se neobtěžuje nijak přiblížit, co to jeho vraždící "TO" vůbec je, kde se vzalo, proč zrovna na tom místě a proč zrovna specificky v mrazech, vlastně se na konci knihy člověk nedozví vůbec nic (což ale dle nadšených komentářů tady evidentně spoustě lidí nevadí). Je to jako číst detektivku a nedozvědět se, kdo je vrah. Naštěstí mám tuhle knihu půjčenou z knihovny, kdybych za ni byla zaplatila, byla bych dost naštvaná. Nedá se vůbec srovnat s Trhlinou, je to ztráta času.

Knižní novinky (43. týden)

20.10.2019

Podzimní novinky z nakladatelství Argo

03.11.2016

Jen žádný smysl, záměrné zapomnění je mnohem příjemnější, snadněji se s ním žije.

Kniha Strach v seznamech

v Přečtených2 063x