Frenkis komentáře u knih
Autorka dobře vystihla ponurou zimní atmosféru hotelu, který je odříznutý od civilizace a stala se v něm vražda. Kniha se četla dobře, měla spád a těšil jsem se na rozuzlení, bohužel k mému zklamání, byl závěr knihy a motiv pachatele zbytečně překombinovaný téměř nereálný a napětí se z posledních kapitol téměř vytratilo do prázdna, kdy se rozebíral velice zamotaný a prapodivný důvod k vraždě.
Příjemná, odpočinková kniha, kterou bych si vzal na dovolenou, dobře se četla a dalo se u ní dobře relaxovat a vcítit do děje.
Kniha nebyla nijak extra napínavá, ale poslední stránky knihy velmi příjemně překvapily nečekaným závěrem, který jsem nepředpokládal. U většiny knih člověk tuší jak to asi dopadne, ale u této jsem takový závěr netipoval, za to dávám palec nahoru.
Opět skvělá kniha od Niny, která vás zasvětí do života KLDR prostřednictvím lidí, kteří v této zemi reálně žili a máte tak možnost si udělat velmi objektivní názor na tento stát.
Krásná kniha, která pohladí na duši věřím, že i lidi, kteří nemají pejska a ukáže jim pohled na svět z jiného úhlu, než jen z toho našeho člověčího.
Bohužel, jak již zde bylo napsáno, autor knihy si spíš vždy domyslel nějakou mytologii, která se k danému tématu ze seriálu hodila i když pravda může být úplně jinde, takže je kniha spíš o tom, co si autor myslí a jeho domněnky, jde poznat, že spíš chtěl rychle vydělat peníze, napsat pár slov o určité části seriálu a k tomu si najít nějakou většinou Řecko římskou mytologii, která by se k tomu mohla hodit asi není hodno na vydání knihy.
Bohužel další z nedotčených knih. Ani když jsem došel na str. 40 mě příběh nezaujal, nebyl jsem zvědavý jak to bude pokračovat a celou dobu se jen hlavní postava snažila dostat z léčebny.
Jsem rád, že jsem si vybral tuto knihu, která oproti klasické detektivce nabídla i trochu mystiky a fantasy, což bylo příjemné oživení.
Kniha se velmi dobře četla a děj hezky plynule na sebe navazoval a odkrýval pozadí staré vraždy.
Bohužel ani po 100 stránkách mě kniha nezaujala a nijak nelákala abych jí četl dál, proto jsem jí odložil.
Kniha mě velmi mile překvapila, nic jsem nečekal, ale autorka mě vtáhla do děje a velmi dobře vylíčila hlavní postavu a ukázala, že i psycholog ve vrcholné funkci je jako ,,ostatní" lidi a má své chyby a řeší stejné problémy.
Kniha kterou jsem nedočetl. Zajímavý námět, ovšem v polovině knihy byl děj téměř stále na stejném místě. V každé kapitole se popisovaly příběhy lidí z okolí hlavní postavy, některé s dějem ani příliš nesouvisely a příliš mnoho prostoru jim bylo věnováno místo hlavní hrdince do které se člověk tím pádem nemůže ani příliš vcítit.
Tato kniha se četla sama a měl jsem jí přečtenou ze všech jeho knih nejdříve. Psáno velmi čtivě, poutavě tak jak je u Bryndzy zvykem :-)
První kniha od tohoho autora se mě do rukou dostala náhodou. A velmi mile překvapil. Dá se srovnat se zahraničními autory, kdy velmi poutavě popisuje vraždu a také samotný život vyšetřovatele. Často jsem měl pocit že nečtu českého autora a vyšetřování se odehrává v Praze. Doporučuji přečíst.
Zajímavá kniha, trochu strašidelná co se týče popisu toho co vrah dělal s obětmi. Konec se mě zdál trochu více natažený, než bylo potřeba.
Super kniha, četla se velmi dobře. Závěr knihy mě trochu zklamal, čekal jsem trochu více informací o tom, proč chlapec spáchal sebevraždu a co ho k tomu vedlo jaké měl v té době myšlenky.
Kniha pěkně ubíhala a střídalo se zde vyšetřování s popisem pachatelů a jejich motivem k vraždám. Konec nebyl nijak zbytečně natažený, jak u některých knih bývá zvykem. Od Bryndzy jedna z jeho nejlepších knih
Zajímavá kniha, která popisuje pozadí vzniku knih o Hobitovi a pánu prstenů a život autora. Kniha je psána velmi čtivě, a i když to je životopisná kniha, tak byla psána poutavě. Doporučuji
Přečtena zhruba poloviny knihy, nijak záživné čtení, asi opravdu jen pro ty nejskalnější fanoušky tohoto seriálu a této herečky.
První kniha od této autorky, a velmi mě nadchla. Konec byl sice trochu více natažen než bylo nutné podle mě, ale jinak kniha splnila účel.