gabana007 gabana007 komentáře u knih

Splynutí Splynutí Maggie Stiefvater

Úžasná, nemohla jsem se odtrhnout od děje a všechno prožívala s nimi. V posledních stránkách jsem byla napnutá a konec se mi líbil. :) Velmi pěkná.

02.08.2013 5 z 5

Sejdeme se v nebi Sejdeme se v nebi Šárka Junková

První kniha, u které jsem brečela, až jsem neviděla na písmena. Rozhodně doporučuju. :)

28.07.2013

Hříšná touha Hříšná touha Lenka Lanczová

Tahle knížka patří mezi moje úplně nejoblíbenější od Lenky Lanczové. :) Prožívala jsem úplně každé slovo, co napsala. Vážně, vážně doporučuju přečíst, je úchvatná.

Holka s rytmem v těle Holka s rytmem v těle Nancy Krulik

Úchvatná knížka. :) Normální příběh holky, co našla svůj sen. Vlastně jedna z prvních, co se mi tak moc líbila.

28.07.2013 3 z 5

Lovci mamutů Lovci mamutů Eduard Štorch

Byla v mé povinné četbě ve škole a já jsem nečekala, že se mi začne až tam moc líbit. :) Moc krásná a líbí se mi v příběhu i zakomponované skutečnosti. (Např. Věstonická Venuše)

Zrada Zrada Gregg Olsen

Naprosto skvělá knížka, první detektivka, co jsem si přečetla a rozhodně hodlám pokračovat.

Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

Po tom, co jsem viděla některé díly ve filmu, jsem se zamilovala do knížek. Jsou naprosto strhující z reality a nemohla jsem se od nich odtrhnout. :) Líbí se mi tento pohled na upíry, vlastně zbožňuju všechny jejich podoby, ve kterých je autoři zobrazují.