gabice4 komentáře u knih
Na tuto sérii mi fantazie nestačí.... Vůbec se mi to nečetlo lehce, hodně mě to zklamalo
O něco lépe, jsem vnímala děj, než u předešlého dílu. Pořád rušivý element v podobě přehláskovaných samohlásek. Autorka mohla přidat, jak se vlastně cizí slova čtou a co znamenají "Re Akkütlix"
Přečteno za jeden den.... Divím se, že děda neprokouknul Kat, vždyť to bylo do očí ????
Co napsat ke třetí knize? Pořád stejný názor..... 3*.......prostě jenom dobrý
Opět J. R. Ward nezklamala..... Příběh Axeho a Elise byl dobrý, ale na Rhage, Mary, Bitty nemá...... Jsem ráda, že autorka i do nové série zařadila osoby z předchozí série
Skvělé zakončení knihy......Vůbec by mě nenapadlo koho nakonec Larten musí zabít aby dosáhl své pomsty...... Mrzí mě, že jsem tuto ságu nepřečetla dřív než tu Darrenovu, chronologicky bych jí zařadila jako první.
Začátek knihy byl dost krutý........Taky konečně vím jak se vlastně stal Larten upírem, když ho znám z jiné knihy, co by starého, ostříleného upíra. Těším se na další díly.
Tato série mě teda vůbec nenadchla.....mám to konečně přečtené, chvílemi jsem knihu chtěla odložit a už se k ní nevracet
Až je to neuvěřitelné..... Taková láska to byla a pak prostě nic...... A začíná zase jiná love story. ..... Hm, asi tuto sérii vůbec nechápu
Po přečtení první knihy, jsem se podívala na první sérii seriálu a musím říct, že seriál mě bavil víc než kniha, takže teď se podívám na druhou sérii a pustím se do čtení třetího dílu knihy....... Vlastně čtu Pravou krev jen abych mohla porovnávat...... kniha versus seriál
Uff...... Miluji J. R. Ward a její styl psaní, ve kterém je obsaženo tolik emocí, že mě donutí k tomu, aby se mi zamlžili oči....... umí všechno tak krásně popsat....... Určitě si celou sérii přečtu znovu.......
Nevím co jsi mám o tom myslet........ asi jsem čekala jiný konec..... Ale i přesto doporučuji si tuto sérii přečíst
Opět začátek nic moc a ke konci napínavé a smutné...... od začátku jsem měla tušení kdo je Darius i u pana Topola jsem tušila jeho tajemství
Určitě lepší, než předchozí díl........ moje tušení kdo je pán Vampýrů se nepotvrdil, ale ta osoba se v tomto dílu vyskytuje...... A další osoba, která se vrátila z předchozích dílů, tak s tou jsem absolutně nepočítala.... začíná to být napínavé, směle do dalšího dílu
Konec knihy vynikající, až na..... Je mi to líto....... Potvrdilo se mi moje tušení kdo je pán Vampýrů i když v předchozím díle jsem si myslela, že to tak není, takže za mě super
Pro mne trochu slabší díl...... Myslím, že vím kdo je pán Vampýrů, ale můžu se mýlit, hurá do dalšího dílu, ať se dozvím pravdu
Zatím nejlepší díl....... ohromný zvrat na konci, vůbec jsem to nečekala a těším se na další díl...... Neuvěřitelné kolik toho Darren vydrží a ta jeho odvaha.... asi trochu sci-fi