Gabihansova Gabihansova komentáře u knih

☰ menu

Bylo nebylo jedno zlomené srdce Bylo nebylo jedno zlomené srdce Stephanie Garber

V první řadě bych chtěla moc poděkovat Knihy Dobrovsky za poskytnutí recenzniho výtisku a mít tak možnost přečíst si knihu mezi prvními. Kniha byla poskytnuta za účelem recenze #spoluprace

Evangelína Ryšavá odjakživa věřila v opravdovou lásku a v pohádkový život šťastně až navěky. Dokud se ovšem jednoho dne nedozvěděla, že se láska jejího života žení s jinou a její sny jsou v troskách.
V zoufalé snaze svatbu překazit a vyléčit své zraněné srdce uzavře Evangelína dohodu s charismatickým, ale krutým Srdcovým princem. Ten od ní výměnou za své služby žádá pouze tři polibky. Podmínkou nicméně je, že si je vybere na místě, které sám uzná za vhodné – a také kdy sám uzná za vhodné.

Toto bylo mé první setkání s autorkou a musím říct, že má můj velký obdiv. Obrovská fantazie, s kterou vytvořila tento svět je obdivuhodná. Kniha se četla velmi dobře a řekla bych, že i celkem svižně. Některé kapitoly byly jen o pár větách.
Musím říct, že samotný příběh mě zaujal. Evangelina je trochu naivní a v některých situacích je to hodně zřetelné. Ale jinak mi byla sympatická. Srdcový princ alias Jacks, několikrát zamotal hlavu i mě samotné. A když už jsem si myslela, že se mu opravdu dá věřit, tak se ukázalo, že vše bylo z jeho strany velmi dobře promyšlené. V knize bylo spoustu dalších zajímavých postav.
Konec knihy zůstal otevřený. Dá se říct, že je to opravdu pohádka pro dospělé ale rozhodně nečekejte žádné přeslazené a žili šťastně až do smrti.

08.10.2024 5 z 5