Gabux komentáře u knih
Knížka je rozhodně určená pro mnohem mladší čtenáře než jsem já. Ale pro dívky kolem 15 je to asi fajn kniha. Pro mě moc jednoduché a nepropracované.
Fíha. Tak druhý díl mě ale opravdu nebavil. Taky jsem ho na pár měsíců odložila. I chování Nory mě v tomhle díle děsně rozčilovalo. Ale jsem ráda, že jsem to se sérií nevzdala. Nakonec se děj rozjel i tady a já se s chutí mohla pustit do dílu třetího. Marcie ale fakt nesnáším.
Když tahle série vyšla, tak mě nějak úplně minula a já si na ni našla čas až teď. A stráveného času rozhodně nelituji. Postavy jsou propracované a sympatické, děj funguje jak má a styl psaní je velmi čtivý.
Nora je skvělá hlavní hrdinka, která člověku příliš neleze na nervy a Patch je prostě klasický bad boy, kterého většina čtenářek bude milovat.
Vše je dopodrobna popsáno a postupových fotek je dostatek. Konečně nemusím hádat, co to znamená "chvilku povaříme"! Skvělé pro začátečníky i pokročilé.
Odpočinkový komiks, který ale není ničím extra. Každopádně jsem se nenudila a byl to fajn relax.
Já ten příběh miluju. Ale styl psaní mi teda vůbec nesedl. Jeden z mála případů, kde radši sáhnu po filmu než knize.
Tuto sérii jsem četla už před několika lety, ale stále si vzpomínám, jak příjemné čtení to bylo. Jedna z těch povedených upířích sérií :)
Originální, zamotané, dokonalé. :) Jen tedy prosím pokračování jinak budu fakt naštvaná! -_- :D
Miluji upíří knížky a tenhle děj mě pohltil. Kniha přečtena během dvou dnů a to se mi už dlouho nestalo :3
Úžasná kniha, která mě okamžitě vtáhla do děje. Nemohla jsem ji odložit! :) Přečtena za dva dny a mě se honí hlavou tolik otázek... Tak ráda bych věděla jak si žijí dál a co na to Travisův otec a podobně! ^^ Ach jo :/ Jde se na druhý díl :)