georginaa komentáře u knih
Tak o proti prvnímu dílu, jsem se neskutečně bavila. Jsem ráda, že svým způsobem se příběhy spolu propletly a mělo to takové pozvolné pokračování. Doufám, že budou další díly s Aidnem, Selenou apod. Jako celek by to byla fakt docela dobrá série.
Další z westernů, kde zákon je Matt, který pátrá po vrahovi žen a chce ho dostat na oprátku jak si zaslouží. Jenže nic není tak jednoduché, když se ocitne mezi smečkou pistolníku, přesně tam, kde se John ukrývá.
Měla jsem z toho rozporuplný pocity. Ztrácela jsem se v ději, stále to překračovalo do minulosti, různých případů, k bratrovi, zase minulost, unesená dívka...atd. Než mi to dalo pořádný smysl, byla půlka knihy přečtená. Přiznám se, že jsem to nedokázala přečíst na jeden zátah, jako je to u jiných knih. Od Deavera jsem četla hodně knih, ale tahle mi svým způsobem dala zabrat.
Příběh který opravdu chytí za srdíčko. Bála jsem se, že budu plakat, ale v tomto příběhu i když byl chvílemi smutný, končil radostně a s láskou. Též mám pejska - labradorku je jí 12 let, a jsem moc ráda, že jsem ji dala krásný život plný lásky a radosti a nemusela si procházet trpkým životem. Oni dokáží pohladit na duši, když je vám smutno tak se přitulí, když je vám veselo tak se s vámi radují, myslím, že žít s nějakým tím pejskem člověka duševně naplňuje.
Nebezpečná válka mezi indiány a bílými. Nikdo neví, proč je vždy zabit jen jeden indián, to ví jen sám Půlnoční jezdec, který vždy udeří nečekaně a je jak neviditelný duch.
Šerif chce mít pořádek ve svém městečku a všechny lumpy chce dostat za mříže. Je to nesplnitelný, jelikož banda pistolníků si nebere žádné servítky.
Banda pistolníků chtějí bratry vyštípat z vesnice a sebrat jim jejich pozemek. Oni však nejsou žádní pistolníci a neví jak se bránit. Proto si najmou drsný chlapy, aby je ochránili před bandou lupičů.
Slocum je velmi schopný hazardní hráč v pokeru. Když vyhraje, nelíbí se to ostatním hráčům a obviní ho z podvodu. Začíná tak honička na život a na smrt.
Další z akčnějších příběhů, že vše nemusí tak být jak je viděno. Na záchranu indiánské dívky spadl do pasti, teď musí přijít na to, jak všechny obelstít, aby se z té šlamastiky dostal.
Velice akční příběh, kde dívka viděla krutou vraždu a musela se někam schovat. Vrazi si ji všimli a hledali ji, aby ji odstranili. Detektiv Braxton však svědkyni ochraňuje a snaží se dostat partu vrahů a dostat je do vězení.
Čekat patnáct let ve vězení, to je čtvrt života bez svobody, lásky, přátel. Yagade to nemůže tak nechat být. Musí něco vymyslet, aby tomuto trestu unikl a byl zase volný.
I v druhém díle se setkáme s úžasnou kapelou s manažerem Gabrielem. Vystupuje jako arogantní, povýšený, ale v duchu je celkem citlivý muž. Jenže pod tou jeho maskou ho nikdo nezná. Až se mu do cesty (vlastně v letadle) připlete Sophie. Sedí na jeho místě a on se začne chovat jak vyšinutý blbec. Ona ho svou upovídaností srazí na kolena. A pak se rozjede příběh plný zvratů, Gabrielovi se převrátí celý jeho život.
Killian byl moc sympatický kluk, žádná sláva ani moc peněz mu nestoupla do hlavy. Užíval si to, dokud nepřišla rána pod pás. Byl ztracený a útěchu našel v obyčejné holce, která ani nevěděla kdo je. Jistě, Libby ho znala podle hlasu, ale nikdy si k němu nedokázala představit tvář. Nepoužívala žádné sociální sítě, ale v hudbě se pohybovala celý život. A jelikož se k němu chovala, jako kdyby mu každou chvíli chtěla nakopnout zadnici, jeho to neskonale přitahovalo. To je první holka, co mu nenadbíhá aby mu vlezla do postele, protože je slavný. Pro něj to byla neskonalá úleva a tím začínal více Libby poznávat. Musel si přiznat, že na té holce něco je, co ho upoutalo, uchvátilo, vzrušovalo. No a krásný příběh si prostě musíte přečíst sami, stojí to za to.
Osudu neunikneš. Je to jako hodit bumerang. Pomsta se nezapomíná, dokud nenajde duše klid. A Vyslanci pekla jak si říkají, ti nezapomínají.
Legionář se dostal na špatné místo v špatný čas. V sebeobraně byl nucen zabít a tím rozpoutal sám na sebe peklo. Pistolníci si to nenechají líbit a půjdou po stopách, dokud vraha nechytnout.
Válečníci indiánů potřebují novou krev, aby přežili. Proto unášejí ženy, aby nevyhynul jejich rod. Jenže pistolníkům se to samozřejmě nelíbí a chtějí své ženy zpět. Cesta však bude nelehká, Siouxové jsou velmi zdatní bojovníci.
Takový Robin Hood z Texasu. Pistolník, který pomáhá udržet rovnováhu mezi bohatými a chudými.
Westernové městečko se mění v krvavou lázeň, po smrti šerifa nemá nic už svůj řád. Jen chaos, kdo přežije a kdo zemře.
Westernový nádech prérie, pistolníků a lásky, přesně jak to John umí popsat.
Další díl nezkrotné Amazonky, bylo to akční, zábavné a naprosto nádherná ilustrace. Začínají se mi komiksy moc líbit.