Poslední důkaz přehled
Jeffery Deaver
Colter Shaw série
Colter Shaw přijíždí do San Franciska, aby tam sledoval tajemná vodítka a dokončil misi, na kterou se před lety vydal jeho otec. Musí najít ztracenou tašku s důkazy, které by mohly zničit nebezpečnou korporaci zodpovědnou za obrovské množství zmařených životů. Zatímco si Colter hraje s krutými zabijáky na kočku a myš, sám se ocitne v jejich pasti. Pomůže mu nečekaný spojenec z minulosti – Russell, starší bratr, s nímž Colter nebyl v kontaktu více než deset let. Společně pak zjistí, že v ohrožení jsou další životy. Za 48 hodin má totiž dojít k vyvraždění celé jedné rodiny. Bratry čeká závod s časem. Musejí zachránit rodinu odsouzenou k smrti a zajistit, aby tajemství ukryté ve ztracené tašce nepadlo do špatných rukou.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2021 , DominoOriginální název:
The Final Twist, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední důkaz. Přihlašte se a napište ho.
Bratři toho mají rozjetého docela dost – pomsta za otce, hledání unesené, boj proti prohnaným developerům, proti nadvládě korporací a k tomu vlastní vztahy. Tedy napínavý příběh plných bojových scén, úniků a mrtvých nepřátel. Také spousta dobrých rad, jak se chovat jako survivalista. Trochu pohajda, no jistě, ale hezká.
Těšila jsem se na další díl a rozuzlení pátrání po otcově tajemství a trochu zklámání...zbytečně bylo spleteno několik příběhu dohromady..jedna hlavní linie by naprosto stačila..zase tak dlouhá knížka není
10 nejprodávanějších eknih (listopad)
10.12.2021
Knižní novinky (44. týden)
31.10.2021
Kniha Poslední důkaz v seznamech
2014 | Sběratel kůží |
1999 | Tanečník |
2016 | Sběratel kostí |
2019 | Hra na nikdy |
2000 | Prázdné křeslo |
Líbí se mi svědomí hlavního hrdiny (samozřejmě je to dost pohádkové), v dnešní zvláštní době je to prostě dokonalý člověk, morálně pevný, zvládá spousty situací, je svým pánem... proto se mi knížka líbila. V reálném životě by asi nebylo jednoduché toto všechno zažít a přežít. Líbí se mi rady otce "Ashe" ...jeho nikdy, je prostě skvělé.