Gibis Online Gibis komentáře u knih

Tak trochu šílení Tak trochu šílení Jeffery Deaver

Nemám ráda povídkové knihy....ale tady jsem moc ráda, že jsem udělala výjimku! Parádní kousek :)

Rudý šál Rudý šál Nora Roberts

Opět jedna skvělá Robertsová! Tahle mě opravdu bavila a jako milovnice pejsanů jsem byla nadšená :)

Hvězdný prach Hvězdný prach Neil Gaiman

Dala jsem na doporučení mého kolegy a nelituji, i když jsem netušila, že mě čeká pohádkový příběh :) Ale byla jsem mile překvapena, zkrátka pohádkové počteníčko :)

Mrtvý na Pekelném vrchu Mrtvý na Pekelném vrchu Juraj Červenák

Pro mě bohužel nestravitelné popisy mučení, kvůli kterým už do dalších dílů nepůjdu. Jinak čtivé a napínavé.

Tajemství Morrowů Tajemství Morrowů Susan McNally

Pro mě ztráta času....jedna * pouze za obálku, která mě zlákala k přečtení.

27.02.2016 1 z 5

Zapomenutá zahrada Zapomenutá zahrada Kate Morton

Tak tohle byla velká nádhera :) Paní Mortonová to zkrátka umí se slovy moc dobře :)

Dcery Dcery Kateřina Dubská

Musím souhlasit, že toto bylo až příliš depresivní a dýchala na mě z toho skoro až nenávist k mužskému pokolení. Člověk Gabriel sice taky nebyl přímo optimistický, ale byl takový laskavý a pohladil po duši. Ale přesto stojí za přečtení!

Manuál zralé ženy Manuál zralé ženy Halina Pawlowská

Dala bych hvězdiček i pět, protože mě to bavilo, ale Stvoření světa mi přišlo hodně zdlouhavé a po čase mě bavit přestalo....asi by bylo zábavnější sledovat to jako muzikál :)

Kouzelné vánoční sny Kouzelné vánoční sny Zuzana Pospíšilová

Tak tohle bylo opravdu kouzelné snění :) Milé, laskavé a prostě vánoční :)

Nejkrutější měsíc Nejkrutější měsíc Louise Penny

Do inspektora Gamache jsem se zkrátka zamilovala :) A přijde mi díl od dílu lepší a lepší...