Habalova02 komentáře u knih
Zbožňuji Hunger games,zamilovala jsem si celý příběh i životy postav v této knize.Je nemožné se od knihy odtrhnout..zkrátka jedna z mých nejoblíenějších..akorát když jsem to četla poprvé,tak jsem byla v šoku,že autorka nechala zemřít ve třetím díle i Finicka Odeira..zdál se mi v příběhu celkem podstatným přítelem Katnis.
Právě jsem se dodívala na film,teď se chystám na knihu..už jen film se mi velice líbil,tak si myslím,že kniha bude naprostá bomba..ale je ostudou,že se k takové knižní klasice dostávám až teď a velmi toho lituji,že jsem po Jane Austen nesáhla už dřív..tak hurá do toho:)
Já sem jí četla dvakrát,jednou mi bylo asi 10 a podruhé nedávno,jen abych si připoměla příběh,je to pěkná knížka.
Vážně jsem skoro celou knihu myslela,že Marinanna neskončí s plukovníkem Brandonem,ale že odpustí svojí životní lásce a nakonec se zase nějak sejdou dohromady,ale jsem ráda,že to takhle nedopadlo,myslím,že je velmi podařené,že svou zaslouženou lásku dostal díky svým povahovým vlastnostem plukovník...tento příběh mám jako jeden z nejoblíbenějších od Jane Austen..
Pěkný příběh,ale nemusím knihy se špatným koncem.Zatmění sem už četla předtím,takže sem věděla jak kniha skončí,ale přesto se mi to líbilo.
Tak a je to tady,včera mi dorazila poštou.Jednou sem jí sice četla už jako e-knihu,ale koho by baví sedět u počítače a čučet u čtení do bedny,tak sem si jí objednala:)Takže si jí můžu přelouskat znova a kdekoliv,už se těším,příběh člověka úplně vtáhne,fandím hlavně Tulačce a Ienovi:)Božskej příběh,žeru ho:p