Hakate komentáře u knih
Další pěkné vydání, sbírka Erbenovských známých pohádek.
Další pěkná pohádka, i když tuto jsem měla nejméně ráda a vždy jsem se radši vracela k jiným.
Pták Ohnivák patří mezi mé nejoblíbenější pohádky. Pohádky od Erbena jsou skvělé všechny.
Erben a Němcová jsou nejlepší naši sběratelé pohádek. Pohádky od obou mám velmi ráda a spolu s Grimm tvoří skvělou knihu.
Erben a Němcová jsou nejlepší naši sběratelé pohádek. Pohádky od obou mám velmi ráda. Plaváček patří mezi ně.
Erben a Němcová jsou nejlepší naši sběratelé pohádek. Pohádky od obou mám velmi ráda a Zlatovláska není výjimkou.
po knize jsem sáhla kdysi v rámci příprav k maturitě, známé i méně známé texty Erbena doplněné pěknými ilustracemi.
pěkné zpracování oblíbených pohádek, doplněné krásnými ilustracemi Helenou Zmatlíkovou.
Pohádky Jana Drdy patří mezi krásné české pohádky. Je dobře, že i v dnešní době na ně nejsou zapomenuty, alespoň díly filmovým zpracováním.
Jedna z mých oblíbených od Jana Drdy. Čertovské pohádky mám ráda.
Krásné české pohádky.
pohádky Jana Drdy patří mezi mé oblíbené české pohádkové příběhy.
Další z knih, která mě doprovázela střední školou.
Od Drdy mám raději pohádky.
Moc pěkné vyprávění o Hastrmanech, pohádky Jana Drdy patří mezi pěkné české pohádky.
Knihu jsem četla několikrát na škole, skvělý dobrodružný příběh. Jedna z mých oblíbených z řad povinné četby.
Další z knih k přípravám na maturitu. Bohužel dílo mi přišlo spíše průměrné.