hanka616 komentáře u knih
Začátek trošku slabší, ale pak mě dostala. Na konci jsem ani nedýchala, jak jsem se o ty holky bála...
Kniha byla skvělá, konec překvapivý, trocha i té sladké romantiky, já jsem byla spokojená :-)
Začátek mě nebavil a myslela jsem si, že knihu odložím, ale nakonec jsem ji nemohla odložit. Byla skvělá. Kniha o přátelství, lžím, šikaně, strachu, domácím nasilí a o tom, že vše může být jiné, než se Vám zdá a nic není černo-bílé.
Kniha mi přišla opravdu smutná, ale líbila se mi. Jen jsem nepochopila to její řešení celé situace.
Tak já musím napsat, že z této knihy nadšená nejsem. Zdála se mi strašně zdlouhavá, místy jsem se vyloženě nudila, také mě pachatel napadl hned na začátku knihy a bohužel jsem se nespletla.
Velmi silný a krásný příběh. Myslím, že je to nejlepší kniha od Kinga a jedna z nejlepších knih vůbec.
Kniha popisuje svět Islámu takový jaký je. Četla jsem jedním dechem a během čtení mi šel mráz po zádech.
Humor, který nestárne. Laskavá, milá, vtipná kniha u které jsem se smála hodně nahlas.
Lisbeth je fakt skvělá, taková novodobá hrdinka, knihy jsou skvěle napsané. Doporučuji.
Kniha se mi líbila, hezky se četla, konec byl překvapivý.
Kniha založená na skutečných událostech. Kniha o zoufalství, krutosti, smutku, přátelství, ale především o odvaze a touze dvou žen, které se snaží změnit svět. Rozhodně doporučuji přečíst.
Moc hezké, knihu jsem dostala k Vánocům a byla přečtena opravdu rychle.
Tak mě se narozdíl od ostatních líbil i tento čtvrtý díl, jen si myslím, že už by to autorka měla přestat natahovat...