helenkan komentáře u knih
Pěkný příbeh,který vám nedovolí odložit knížku,dokud nejste na konci.
Jakmile začnete číst,nejde přestat. Úplně tomu propadnete. :)
Zase jsem četla do dvou ráno. Prostě to jinak nešlo. :)
Skvělá knížka.
Kdybych mohla dám víc hvězdiček. Jedním slovem -skvělé. Já tu sérii Smrtící prostě hltám.:)
Skvěle napsaná a naprosto pravdivá knížka.Připomněla jsem si dobu za totality i situace ve kterých jsem se sama octla.Byla to hnusná doba a velké štěstí,že je pryč.
To byla paráda.Jako všechny ze série ,,Smrtící" a tentokrát mi naskakovala husí kůže. Docela překvapivej konec.I když maličký tušení ve mě zrálo.
Zase jsem se pobavila.Bezva počteníčko.Až na tu hromadu sprostých slov.To holt je Jackie Collins,bez nich by to nebyla ona. :)
Zas mě chytil za srdce! Krásnej příběh i slzičky tekly.
Dobrodružné,napínavé a dějově hodně bohaté.Hned jak jsem se ponořila do čtení,byla jsem víc a víc zvědavá,co bude dál.Hlavní hrdinka Kate Blackwellová byla docela manipulativní i sobecká potvora.
Byla jsem strašně zvědavá na to tajemství a pak mě dost šokovalo.Konec se mi zdál jakoby useknutej.A epilog mě docela překvapil.
Bezva počteníčko.Ráda čtu knížky téhle spisovatelky a nikdy mě nezklamala.:))))
Jéé to bylo hezký.Detektivní zápletka,napětí,vzrušení.romantika a to všechno v jednom.Co víc si přát :))
Tahle knížka nám ukazuje,jak se z manželství vytrácí komunikace a jak je to špatné.O lásku se má pečovat celý
život a mluvit spolu o všem je důležité.Tenhle příběh to jen potvrdil.Docela doporučuju k přečtení.
Pěkný příběh ve kterém bylo všechno.Láska,nenávist a dokonce i vražda.Je to ale pohodové čtení a vše končí tak jak má.:))))
Manželky mohly mít svoje záliby a zájmy,ale musely se podřizovat manželovým přáním. A
naopak manžel nebyl povinen brát ohledy na přání manželky.
Knížka je zajímavá a dobře se čte.