Hell_Rihova | Komentáře u knih | Databáze knih

Hell_Rihova Hell_Rihova komentáře u knih

Opravář osudů Opravář osudů Robert Fulghum

Chvíli mi trvalo, než jsem se do příběhu začetla, ale nakonec se mi kniha vcelku líbila. Bylo to pro mě jiné, než jeho ostatní knihy a četlo se mi to líp, než knihy které jsem od něj četla předtím. Hlavní postava mi byla hodně sympatická, bavilo mě jeho myšlení a přemýšlení nad tím, když měl někomu pomoci.

18.07.2018 3 z 5

Ozvěny života Ozvěny života Barbora Dvorecká

Ozvěny života jsou opět krásnou knihou, která člověka dostane, rozesměje, rozpláče. Opět se v knize nachází úžasné ilustrace, nad kterými se opět rozplývám. Ale musím říci, že Doteky života se mi líbilo o něco málo více. Ale i tak si Barbora Dvorecká získala mé srdce.

20.04.2018 4 z 5

Ďáblova lest Ďáblova lest Arnošt Vašíček

Velice zajímavá kniha a provedení je skvělé. Jelikož jsem první viděla film, už sice strašně dávno a nevěděla jsem, že je kniha, tak mi to zkazilo to, že jsem už od počátku věděla, jak to dopadne. I tak se mi kniha líbila a byla pro mě napínavá. Místy mi dělalo problém orientovat se a rozumnět náboženských věcem. Ale ani tak mi to na dojmu z knihy neubralo.

19.07.2017 5 z 5

Dívčí deníky Zdenky Kaizlové z let 1909 - 1919 Dívčí deníky Zdenky Kaizlové z let 1909 - 1919 Dagmar Hájková

No, tak jsem si myslela, že mě kniha zaujme víc. Líbil se mi vývoj psaní - od dívky, která si zapisovala obyčejné všední zážitky až po dívku, která ztratila svou lásku ve válce a už věděla, že život není peříčko. Myslela jsem si, že tam bude více zobrazené téma války jak slibovala anotace.

05.07.2017 3 z 5