henrimgd komentáře u knih
Pro mě vo čouda lepší než noční klub. Jinak Kulhošova klasika, čte se sama, žádná filosofie. Ideální čtení na zkrácení času na dovče, nebo v buse.
Zajímavý pohled na Irský konflikt. Každodenní práce místního policajta, takže "online" přenos. V půlce to trohu sklouzne do rutiny, ale obrázek poskytne pěkný. Je dobrý ale už něco vědět o historii a politice.
Super odbočka, vrátil jsem se k Pistolníkovi, asi si ho přečtu znovu. Kniha se čte sama, přečetl jsem jí za pár dní v autě. Když jsem se blížil ke konci, úplně mi to bylo líto. Pro začínající doporučuji přečíst nejdřív sérii. Bohužel zároveň s knihou jsem shlédl i film Temná vež :(.
Kniha super.
Pro mě zklamání. Od warcraftu mnoho nečekám, je to taková oddychovka, u které se nepřemýšlí. Hlavní hrdina jde od začátku do konce bez problémů k cíli, bez překážek, je to prostě borec. Žádné napětí, nebo zvraty. Pro mě nejslabší díl.
No, měl jsem velké očekávání, chyba lávky. Nápad je zajímavý a začátek slibný. Ale celé se to zvrtne do chaosu, nemá to příběh, ani koncepci a závěr je opravdu pr*ser. Tam, kde by Tolkien popsal půl knihy, Erikson pár kapitol si kniha vystačí se stránkou. Škoda. Někde to i bylo v rozhovoru, že autor krátil kvůli vydání, to byla asi ta chyba.