herotabe53

V duchu se omlouvám autorce za pouhé 2 hvězdičky, ale jak už tu některé čtenářky napsaly, je to pouhý průměr.
Není to jedna z těch knih, které by okouzlily. Opravdu průměr, i když poměrně zajímavě napsaný.

Knížka mě pobavila, myslím si, že se k ní časem vrátím. Opravdu příjemné čtení. Nebyla to má první kniha od Monyové a rozhodně ani poslední! Velmi oceňuji, jak se autorka dokázala poprat s tím, že jde o intimní zpověď muže.;)

Jsem o něco starší než Marcelka, tak jsem na to možná koukala s nadhledem, který každý časem získá. Některé problémy mi přijdou jako malichernosti. Asi jsem staromódní, ale ve 14cti na diskotéku? A ve 12cti, že se její sestře už líbí kluk? Nebo ve 14cti při školní docházce brigáda? Přijde mi to trošku utažené za vlasy. Každopádně k obsahu, zajímavé, nečekané. .ale vracet se k tomu nebudu, asi jsem na to už stará:)

Hodnotím to jako ve škole, takže bych dala asi 2ku. První knih od této autorky, nejsem nijak nadšená ani zklamaná. Neutrál:)

I když mám mnohem radši romantiku, tak napětí je také fajn. A v téhle knížce ho bylo dost!:)
Byla to má první kniha od této autorky a myslím, že si půjčím další knížku od ní :).

Pro mě ta knížka byla dost drsná. Jsem zvyklá na takové ty klasické Lanczovky :-D. Ale stojí za přečtení..

Já nějak nevím, jak to hodnotit. Mně se ta knížka moc nelíbila. Holky si tam vlastně jen pořád přehazují kluky.
Ta knížka mi prostě moc neseděla, co víc říct...

Knížka plná zvratů, překvapení ale i tajemství.. Kniha je o dvou slečnách, které studují gymnázium a mají jisté problémy. Kniha s opravdu neočekávaným koncem. Asi se k ní vrátím, stojí za to. Knížka mě zaujala, protože ji nenapsala žena, ale muž.

Jo, ta knížka se mi hodně líbila. Ikdyž jsem ty první 2nečetla, snadno jsem se vpravila do děje.
Napínavé, neočekávané, jo fajn..

Četla jsem ji asi před rokem, možná už je to dýl..a musím se k ní vrátit.

Moc hezká knížka. Zuzka si docela dost vyzkoušela, kvůli jejímu nevlastnímu i vlastnímu otci, prožila zklamání, ale zase našla velkou lásku.

Určitě doporučuju, je docela chytlavá. "Aneb jak ze sebe udělat anorektičku", místy je to docela kruté.
Třeba když si to někde přečte, tak pochopí, že s ním něco není v pořádku,.

Docela fajn knížka s nečekaným koncem. Všechno má rub i líc...
Natálie je vážně fajn a odvážná..

Daniela to má v životě docela jednoduché - rodiče jsou doktoři.Má peněz tolik, kolik jen zachce, ale má to jeden velký mínus - skoro na ní nemají čas. Jednoho dne potká fotografa, který jí nabídne nafocení fotek..a ona neodmítá.
Na konci knížky jsem ji opravdu litovala, tohle si nezasloužila!
Pro mě to byl malinko drsnější román, ale stál za to.

Docela fajn knížka, která prochází životem 2slečen, které jsou docela dost odlišné. Obě si občas natlučou, kvůli lásce, ale i přesto na lásku nezanevřou.

Řekla bych, že tahle knížka byla trochu slabší. Ničím mě extra neuchvátila, zezačátku docela problém se začíst. Nevím, jestli to je ovlivněno příběhem nebo mým soukromým životem. Když se člověk nudí, tak se to dá i číst.

Knížka je velmi zajímavá. Člověk se vcelku snadno dostane do děje. Pro dlouhé zimní večery fajn. Není to nijak přeslazený román, má spíše trpkou chuť. Obduvuji Nelu, že to tak všechno zvládla. Možná se k ní někdy, až bude čas a nálada, vrátím. Poslední komentář ke knize..všechno má rub a líc.