Hokkejka Hokkejka komentáře u knih

Rozbitá Rozbitá Cathy Glass

Velmi smutný příběh se smutným koncem.

29.05.2014 5 z 5

Znuděn krásou hnusu Znuděn krásou hnusu Henry Spencer

Přečteno za jedno dopoledne. Cool.

12.05.2014 4 z 5

Jezero duší Jezero duší Darren Shan (p)

Povedené oživení celé ságy. :) Začátek knihy jsem probrečela, ale pak jsem se stejně jako Darren se smrtí pana Hroozleyho vyrovnala, a nechala se pohltit fantasy světem, ve kterém se nacházelo Jezero duší. Zjištění, že Harkat býval *** mě potěšilo. :)

28.01.2014 5 z 5

Zabijáci úsvitu Zabijáci úsvitu Darren Shan (p)

Tak už nastala ta chvíle, kdy jsem se i já u ságy Darrena Shana rozbrečela. Kdo četl, jistě tuší, co mě rozbrečelo.

28.01.2014 5 z 5

Krvavé chodby Krvavé chodby Darren Shan (p)

Slabší než předchozí dva díly, jsem zvědavá na pokračování.

09.01.2014 4 z 5

Upírův pomocník Upírův pomocník Darren Shan (p)

Skvělé, přečteno za pár hodin, jdu na další díl. :)

08.01.2014 5 z 5

Madame Okta Madame Okta Darren Shan (p)

Boží, po cca 10 letech jsem si konečně přečetla první knihu (kdysi jsem přečetla jen asi 4 knihy z celé ságy) a vracím se zpět do minulosti - čtu celou ságu. :)

08.01.2014 5 z 5

Jak si hraje příroda Jak si hraje příroda Dagmar Hilarová

Tuto knížku jsem dostala na základce od SRPŠ. :)

05.12.2013 4 z 5

Moderní kuchyně Moderní kuchyně neznámý - neuveden

Dostala jsem od kamarádky k narozeninám a přiznávám, že vůbec netuším, co některé názvy znamenají. Holt asi nejsem moderní kuchařka.

04.12.2013 4 z 5

999 - Poslední strážce 999 - Poslední strážce Carlo Adolfo Martigli

Prokousala jsem se 1. třetinou knížky a ani přesto jsem se v ději vůbec neorientovala. Kurevsky moc italských jmen, vůbec jsem nevěděla, kdo je kdo. Asi jsem dement, ale tohle je první knížka v mém životě, kterou jsem nedočetla.

04.12.2013 1 z 5

Když nebudu mít prsa ze silikonu nedostanu se do ráje Když nebudu mít prsa ze silikonu nedostanu se do ráje Gustavo Bolívar Moreno

Fajn oddechovka ze života malých kurev. :)

16.08.2013 5 z 5