Holly.W komentáře u knih
Průměr. Přečíst se to dalo, ale nic úžasného to není. Toto je jedna z těch knih, u kterých za pár týdnů nebudu vědět, o co tam vlastně šlo.
Nádherná. S jojo je to nahoru, dolů, do některých knih od ní, jsem se musela nutit, nebavily mě. Ale klobouk dolů, tahle nemá chybu, moc povedená, krásný příběh.
Krásná kniha, kterou jsem četla několikrát. Téme které mě velice zajímá - hypnóza a nádherný příběh vložený do dvou časových rovin.
Na knihu jsem se moc těšila a je jedním slovem, dechberoucí. Od knihy jsem se nemohla odtrhnout a to se mi (bohužel) stává velice málo. Carter je prostě nejlepší, mistr svého řemesla. Kéž by bylo více takových spisovatelů, kteří píší detektivky. Kniha má obrovské tempo, děj je nepředvídatelný. Smekám. A těším se na další!
Za mě zcela průměrná kniha. Prvních asi 100 stran jsem se nemohla začíst. Na mě až moc moc postav, které příběh vypráví. Nevím, zda číst druhý díl.
Z Našeptávače jsem byla nadšená, nemohla jsem se dočkat dalšího dílu a ten nezklamal. Super knížka, napínavá od začátku až do konce. Překvapivý konec. Už se těším na další díl!
Kniha se mi moc nelíbila, přesto jsem ji dočetla. Hoodně přitažené za vlasy.
Kniha se mi moc líbila. Nemohla jsem se odtrhnout. A ten závěr, wow, alespoň pro mě veliké překvapení. To tady ještě nebylo! Jednu hvězdičku ubírám za některé trošku zmatečné pasáže ke konci knihy.
Moc se těším na další knihy od autora.