hroneczek hroneczek komentáře u knih

50 nejzdravějších SUPERpotravin 50 nejzdravějších SUPERpotravin Brigitte Hamman

Jasné, přehledné, základní informace o každé ze superpotravin.

Synergie vztahu město-venkov Synergie vztahu město-venkov Jana Kouřilová

Jasné, přehledné, výborné pro studenty regionálního managementu.

28.10.2017 3 z 5

Introduction to the EU law / Úvod do práva EU Introduction to the EU law / Úvod do práva EU Rudolf Hrubý

Přehledný, jasný, strukturovaný popis fungování EU, výborné pro studenty ekonomie, práva či regionálního managementu.

28.10.2017 4 z 5

Česko-anglická kniha vtipů / Czech-English Joke Book Česko-anglická kniha vtipů / Czech-English Joke Book Jeremy Taylor

Některé vtipy jsou dobré, jiné dost průměrné, ale na procvičení angličtiny úplně super.

28.10.2017 2 z 5

Anna ze Zeleného domu Anna ze Zeleného domu Lucy Maud Montgomery

Četla jsem jí v angličtině, moc pěkný příběh.

Sever proti Jihu Sever proti Jihu Jules Verne

Dobrodružné popsání tehdejší americké kultury, politiky, soužití. Líbilo.

28.10.2017 3 z 5

Příběhy na dobrou noc 1 Příběhy na dobrou noc 1 Dana Nowaková

Příběhy jsem četla několikrát. Hrozně mě jako žáčku ZŠ bavily. Určitě doporučuji malým čtenářům.

Káně Kašpar Káně Kašpar Kurt David

Souhlasím s názorem níže - knihu jsem četla v dětství, vím, že jsem jí přelouskala za pár dní, ale už si nějak nepamatuji o čem byla.

27.10.2017 3 z 5

Sandokan Sandokan Emilio Salgari

Knihu jsem četla na základní škole, dobrodružný příběh jsem hltala.

Ostrov ztracených snů Ostrov ztracených snů Tamara McKinley

Dobrý, milý, milostný. Oddechové čtení. Žádné srdcervoucí drama.

27.10.2017 3 z 5

Dýchání pod vodou Dýchání pod vodou Alex Flinn

Dobře vystavěný příběh, kdy v průběhu vůbec nevíte, na čí stranu se postavit, komu věřit. Bohužel takoví manipulátoři a bájní vypravěči mezi námi opravdu jsou.

27.10.2017 4 z 5

Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Fénixův řád J. K. Rowling (p)

Temné síly nabývají na síle, tudíž i napětí sílí a vy čtete a čtete dokud nejste na konci knihy. Pak okamžitě jdete hltat další díl. Miluju Harryho!

27.10.2017 5 z 5

Harry Potter a Ohnivý pohár Harry Potter a Ohnivý pohár J. K. Rowling (p)

Klasický Harry. Pestrý, květnatý příběh, kdy v závěru knihy jen hltáte stránky a nejde knihu odložit.

Imámova dcera Imámova dcera Hannah Shah

Opět příběh, který silně pohne vašimi city. Stále si kladete otázku, zda je možné, aby se nějaký člen rodiny choval k malému dítěti takovým hnusným, odporným, opovrhujícím, zvrhlým, zvráceným způsobem. Knihu doporučuji, ale pouze starším čtenářům, určitě ne čtenáři ZŠ!

27.10.2017 4 z 5

Harry Potter a relikvie smrti Harry Potter a relikvie smrti J. K. Rowling (p)

Dokonalé finále celé série. Prostě jsem nemohla odtrhnout oči a jít dělat něco jiného. Dokonalost sama.

Pentagram Pentagram Jo Nesbø

Děj pěkně graduje, napětí z vás do dočtení poslední strany neopadne. Výborný výkon.

25.10.2017 4 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Kdo byl vrahem jsem se dozvěděla až na konci po odhalení. V průběhu mi spolehlivě unikal, asi proto nejsem detektivem. Dobrá kniha.

25.10.2017 4 z 5

Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

Miluji ho! A zamilují si ho nejen děti, ale i dospělí.

25.10.2017 5 z 5

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Miluji Harryho Pottera. Stejně jako v dětství i teď mě nepřestává udivovat propracovanost tohoto příběhu. A že je to jen pohádka pro děti? Nesmysl!

25.10.2017 5 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

První díl Pottera jsem četla asi 3x - nejdříve 2x v dětství, kdy se mi nesmírně líbil kouzelnický svět, přála jsem si také zjistit, že jsem vlastně čarodějka a umím kouzlit. Pro dítě úchvatné čtení. A jako dospělá jsem byla ze čtení stejně nadšená, protože mě překvapoval do nejmenších detailů propracovaný příběh a to, jakou má Rowlingová představivost. Miluju Harryho Pottera!