icemancz99 icemancz99 komentáře u knih

Šifra mistra Leonarda Šifra mistra Leonarda Dan Brown

Co napsat... Ať už Šifra nebo Andělé jsou knihami které musíte přečíst. Brown je prostě autor který vám nedovolí se od knihy hnout a když už, tak budete přemýšlet co je na dalších stránkách. Filmové zpracování je super ale na knihu nemá ani zdaleka.

23.11.2015

Zákeřná Ebola Zákeřná Ebola Richard Preston

Výborná kniha dle skutečných událostí. Ebola byla a bude strašákem i nadále. Kdo se chce o tomhle smrtícím viru něco dozvědět tak ať neváhá a pustí se do čtení. Těžko se od knihy odtrhává a čte se velmi dobře.

23.11.2015 5 z 5

V pekle plynových komor V pekle plynových komor Shlomo Venezia

Tak už jen to že Shlomo přežil se rovná zázraku. Člověk si nedokáže ani představit jak to tam všechno probíhalo a v čem ti ,, lidé " žili. Osvětim doporučuji navštívit aby jste si udělali alespoň z části obrázek jak to tam vypadalo v té hrůzné době. Kniha formou rozhovoru je výborná a dobře se čte. Bohužel lidí co přežili už rychle ubývá a tak musíme doufat že i budoucí generace si alespoň přečtou čeho jsou lidé ( nelidé ) schopni.

23.11.2015 5 z 5

Kolo lží: Pád Lance Armstronga Kolo lží: Pád Lance Armstronga Juliet Macur

Vážení, tohle je tvrdá realita. Lance je ( byl ) jedním z mnoha. Doping je běžná věc a kdo tvrdí že ne tak lže on. Ty výkony neuděláte z tatranky, to prostě nejde. Lance je jenom velká ryba aby se zavřela veřejnosti pusa a byl na chvilku klid. Každopádně kniha o tom jak to v profi cyklistice chodí je výborná.

11.10.2015 5 z 5

Smrt je mým řemeslem Smrt je mým řemeslem Robert Merle

Kniha zajímavá a v některých pasážích šokující. Líto mi Rudolfa nebylo. On nebyl jediný, na to bylo těch zrůd v uniformě moc. Tohle nelze obhájit. Každopádně doporučuji přečíst.

30.06.2015 5 z 5