Iliveabook_Kris komentáře u knih
(SPOILER) Tak za mě je tato kniha nejlepší z celé série. Celou sérii miluju ale toto byla bomba. U této knihy jsem tolikrát brečela ( hlavně když nebeský oheň zničil v Sebastiánovi/Jonathanovi zlo a stal se z něj člověk, kterým měl být. Když si Ašmodaj vzal vzpomínky Simona a udělal z něj zase civila. A u setkání Magnuse a Aleka jsem taky upustila slzičku.) Opravdu mi slzy tekly proudem...a to moc nebrečím ;D Kniha plná emocí, zvratů, lásky a nebezpečí. Velice mi tento svět bude chybět a budu se k němu často vracet .
( Ps. Nutně potřebuji další díl :,) )
Tato kniha mě velmi bavila, měla jsem ji přečtenou za jeden den. Zvažuji, že bych si koupila i druhý díl, který u nás není přeložen. Jsem zvědavá, jak to všechno dopadne!
Krásné ilustrace, krásná kniha, připomněla mi hodně věcí, které jsem zapomněla, doporučuji, je to takový bonus k lovcům stínů. ;)
Celkem se mi to líbilo, bylo to velmi zajímavé, ale vadila mi tam jediná věc, a to ta, že je Beau moc zženštělý. Ale důvodem bylo asi to, že jsem to přirovnávala k původní verzi, protože sága Stmívání je jedna z mých nejoblíbenějších knih. Ale kniha pobavila. Konec ten bych takhle vůbec nečekala, ale líbil se mi.