IvankaHW komentáře u knih
Skvělá knížka!!!
Přečetla jsem si za dva dny. Děj nás vrátil na vysokou kde je vsechno: sport, akce, romantika, krasní kluci, bad boy ktery se zmeni k nepoznani, vtipne sceny ale i emotivni.
Velice krásně napsano a urcite doporucuji vsem precist. Kniha se cetla sama.
Uprimne která holka by nechtela zmenit takoveho kluka že děvuchy? :D
Kniha přečtena na jeden zátah! Nemohla jsem se od ni odtrhnout.
Dobre napsané z obou pohledu hlavních hrdinek. Mělo to zvraty, lásku, naivitu, humor a plno dalšího.
Kniha se velice dobre čte díky krátkým kapitolam. Konec byl za me také skvělý. Knihu jsem nedokázala odložit přečtena na jeden zátah. Skvěle napsané i kdyz malinko předvídatelné presto knihu doporučuji!
3 knizky behem 6 dnu a uz ted se jdu vrhnout na 4 dil.
Za me tohle asi nejlepsi dil z serie. Druhy dil o Loganovi byl za me nejslabsi ale tenhle je vtipny, sexy, ctivy, realnejsi,... tenhle dil mel vsechno co mel mit.
Klasicky příbeh ktery holky proste chcou :D krasny, chytry, hody sexy chlap a bohaty hokejista s brisakama ktery je vyborny v posteli a dokaze se zmenit kvuli holce.
Klasika po které (i tajně) touží každá.
Dean je proste sexouš!
Celkem zajímavá kniha, na konci je dobré vysvětlení od autorky. Celkem zajímavá která nenadchne ale ani neurazí, četla se krásně a kdo ma rád draculu jako já, tak ho kniha bude bavit. :)
Velice moc pěkné napsaná kniha! Četla se velmi dobře, dalo se i pekne orientovat v postavach. Kniha me velmi chytla, precetla sem ji behem par dni. Jen ten konec... Ach ten konec... prvni 2/3 knihy byly skvele, jen z niceho nic za me spatne ukoncene, jak uz psali tady ostatni. Konec mohl byt vice rozepsan a prodlouzen, urcite by to ctenar ocenil. Vice mene skoro vse tam bylo vyjasneno az na par drobnosti, ale i tak to bylo hrozne urychlene zakonecni. Urcite si prectu dalsi knihy od autorky. Zimni vilku sem si zamilovala, take jezdime kazdy rok na mensi dovolené do malých vilek na plazich a tentorkat uz vim co za knihu si vezmu s sebou. <3