Skóre přehled

Skóre
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324263/bmid_skore-mYP-324263.jpg 5 1509 1509

Off-Campus série

< 3. díl >

Allie Hayesová má problém. Blíží se promoce a ona zatím pořád netuší, co bude dělat po škole. Navíc si po krachu dlouhodobého vztahu léčí zlomené srdce a o žádný nový vztah nemá nejmenší zájem. Sex rozhodně nic nevyřeší, jenže pohlednému hokejistovi Deanu DiLaurentisovi je nemožné odolat. Alespoň na jednu noc touží Allie zapomenout na nejistou budoucnost, v níž na ni určitě nečeká král rychlovek na jednu noc. Dean vždycky dostane, co chce. Holky, dobré známky, holky, slávu… holky. Prostě si rád užívá a zatím nepotkal ženu, jež by byla vůči jeho kouzlu imunní. Dokud nepoznal Allie. Za jedinou noc mu divoká blondýnka obrátila život vzhůru nohama – a teď se chce jenom přátelit? Tak to ani náhodou. Když ale jeho život nabere nečekaný směr, Dean začne uvažovat, jestli není načase přestat skórovat a místo toho dát šanci lásce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Score , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skóre. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (250)

LucaM.
19.06.2024

Jooo, tak tenhle díl opět bavil. A Dean docela dost.
Bezstarostný krásný, bohatý sportovec, který svůj život dělí mezi školu, hokej a holky. Hodně holek. No a světe div se, on se vážně zamiluje. Do Allie. Ambiciózní talentované herečky ze stejné školy.
Opepřeno velkou dávkou sexu, sem tam nějaký problémek, který má řešení a na konci si říkáte, že to bylo celkem fajn čtení na odreagování. Na dovču ideál.

Niu
14.06.2024 odpad!

Je tam moc kundi*ek, tohle fakt nedám. Jako fakt? To se sakra nějaké ženě líbí?!


Margherita_N
11.06.2024 3 z 5

(SPOILER) Tady se k sobě aspoň ústřední dvojice hodila. Ty předchozí dvě byly tak nesourodý, vždycky dokonalej hokejista s ambicemi do NHL a taková nijaká holka, která má hlavně hezký tělo, a na rozdíl od toho kluka si toho ani nevšimla. Ve třetím díle jsou Dean i Allie sebevědomí až na půdu a světový ambice, tentokrát herecký, má překvapivě holka. I tentokrát zažije ale hlavní klukovská postava fatální situaci, kterou chvíli moc nezvládá, ale pak zvedne hlavu a vyjde z toho poučenej a dospělej, jako pokaždé v téhle sérii. Tahle knížka byla asi nejnormálnější ze všech tří, protože hlavní postavy se neupínaly neustále na to, jak moc dokonalá jsou těla jejich protějšků, jako v předchozích dílech. Jinak nohama na zemi příběh samozřejmě není, když hlavní postava je dvaadvacetiletej dolarovej miliardář a nymfoman.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (30. týden)

19.07.2020


Žebříček nejprodávanějších eknih (únor)

07.03.2017


Citáty z knihy (7)

To, že si mluvím pro sebe, neznamená, že jsem cvok!


Na střední ještě netušíš, o čem je skutečný život. Nevíš, o kolik ještě musíš doopravdy vyrůst.


Pouč se ze svých chyb a jdi dál.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Skóre v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených2 207x
ve Čtenářské výzvě98x
v Doporučených144x
v Knihotéce577x
v Chystám se číst267x
v Chci si koupit79x
v dalších seznamech8x