ivulka15 komentáře u knih
Měla jsem knihu doma už docela dlouho a pořád jsem se nemohla odhodlat se do ní pustit. Hlavně kvůli tématu o kterém pojednává. Ale musím přiznat,že je docela dobrá. Emotivní,čtivá,plná falešných stop a nečekaných odhalení.
Napínavý živý děj,čtivé. Určitě zkusím i nějakou další knihu tohoto autora.
Bylo to docela čtivé i zápletka byla zajímavá.Ale vážně mi připadá trošku ujeté,že detektiv vyšetřující zločin si prostě zapomíná nabít mobil a ten se jí vybije zrovna ve chvíli kdy se má dozvědět zcela zásadní informaci.A takových věcí by se tam našlo víc.
Hezký romantický příběh.A doporučuji si ke čtení dát sklenku dobrého vína.
Skvělá detektivka. Psaná trochu jiným způsobem než je obvyklé.Což jí ani v nejmenším neubírá na přitažlivosti,právě naopak.
Hezký příběh o osudech obyvatel jedné malebné zátoky a jejich přátel. Okořeněný kapkou nadpřirozena.
Dobře napsané,jen tam bylo na můj vkus příliš mnoho politiky.Děsí mě představa kolik asi chodí po světě podobných,bezskurpulozních parchantů, na které nikdo nemůže.
Neotřelá,zajímavě napsaná detektivka s překvapivým rozuzlením.
Hezký příběh,který by mohl napsat i život sám.
Mám historické romány ráda ale Felčarka mě moc neoslovila.Bylo to téměř 500 stran prakticky o ničem.A navíc byli hlavní hrdinové takoví mdlí a nevýrazní.
Nebylo to úplně špatné. Ale myslím si,že kdyby byla kniha kratší bylo by to ku prospěchu.Některé části byly strašně roztahané a děj tím ztrácel na zajímavosti.
Tak nějak nevím,kniha sice byla ze života. Ale hlavní hrdinka mi byla téměř celý děj knihy nesympatická. Věčně nespokojená,uknouraná .....
První tři díly jsem přečetla téměř jedním dechem ale do Nemesis jsem se nějak nemohla začíst.Bylo to celé takové nějaké roztahané a překombinované.
Pýcha a předsudek to sice není ale i tak hezké. Zkrátka a dobře typická Jane Austenová.
První půlka knihy nádherná romantika,kterou umí Sparks tak dokonale napsat. Druhá polovina opravdu těžká volba. Ani si nechci představovat,že bych někdy byla před takovou postavena.
Krásná kniha plná plná silných příběhů.Patří mezi ty,které za sebou zanechávají stopu a jejich poselství v člověku dlouho doznívá.V každém případě doporučuji přečíst.