ivulka15 ivulka15 komentáře u knih

Spálená obloha Spálená obloha Gilly Macmillan

Měla jsem knihu doma už docela dlouho a pořád jsem se nemohla odhodlat se do ní pustit. Hlavně kvůli tématu o kterém pojednává. Ale musím přiznat,že je docela dobrá. Emotivní,čtivá,plná falešných stop a nečekaných odhalení.

18.07.2017 4 z 5

Dokonalá iluze Dokonalá iluze James Patterson

Napínavý živý děj,čtivé. Určitě zkusím i nějakou další knihu tohoto autora.

04.06.2017 4 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Bylo to docela čtivé i zápletka byla zajímavá.Ale vážně mi připadá trošku ujeté,že detektiv vyšetřující zločin si prostě zapomíná nabít mobil a ten se jí vybije zrovna ve chvíli kdy se má dozvědět zcela zásadní informaci.A takových věcí by se tam našlo víc.

24.04.2017 3 z 5

Láska po francouzsku Láska po francouzsku Fiona Valpy

Hezký romantický příběh.A doporučuji si ke čtení dát sklenku dobrého vína.

13.04.2017 3 z 5

Vánoce po francouzsku Vánoce po francouzsku Fiona Valpy

Taková milá romantika.

07.04.2017 3 z 5

Stalkeři Stalkeři Paul Finch

Skvělá detektivka. Psaná trochu jiným způsobem než je obvyklé.Což jí ani v nejmenším neubírá na přitažlivosti,právě naopak.

12.02.2017 5 z 5

Mlýn na řece Mlýn na řece Marcia Willett

Hezký příběh o osudech obyvatel jedné malebné zátoky a jejich přátel. Okořeněný kapkou nadpřirozena.

21.01.2017 3 z 5

Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Dobře napsané,jen tam bylo na můj vkus příliš mnoho politiky.Děsí mě představa kolik asi chodí po světě podobných,bezskurpulozních parchantů, na které nikdo nemůže.

12.01.2017 4 z 5

Padělatelé Padělatelé Bradford Morrow

Neotřelá,zajímavě napsaná detektivka s překvapivým rozuzlením.

31.12.2016 3 z 5

Láska a zášť Láska a zášť Hana Marie Körnerová (p)

Sladárna ale hezká.

11.12.2016 3 z 5

Děkuji, sestřičko... Děkuji, sestřičko... Hana Marie Körnerová (p)

Moc hezký příběh.

25.11.2016 5 z 5

Prosím vás, sestřičko Prosím vás, sestřičko Hana Marie Körnerová (p)

Hezký příběh,který by mohl napsat i život sám.

15.11.2016 4 z 5

Vojenská felčarka Vojenská felčarka Heidi Rehn

Mám historické romány ráda ale Felčarka mě moc neoslovila.Bylo to téměř 500 stran prakticky o ničem.A navíc byli hlavní hrdinové takoví mdlí a nevýrazní.

14.10.2016 2 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Nebylo to úplně špatné. Ale myslím si,že kdyby byla kniha kratší bylo by to ku prospěchu.Některé části byly strašně roztahané a děj tím ztrácel na zajímavosti.

25.09.2016 2 z 5

Reportér Reportér Sandra Brown

Krásná žena,záhadný muž a detektivní zápletka. Co víc dodat....

21.08.2016 3 z 5

Srdce v temnotách Srdce v temnotách Táňa Keleová-Vasilková

Tak nějak nevím,kniha sice byla ze života. Ale hlavní hrdinka mi byla téměř celý děj knihy nesympatická. Věčně nespokojená,uknouraná .....

29.07.2016 2 z 5

Nemesis Nemesis Jo Nesbø

První tři díly jsem přečetla téměř jedním dechem ale do Nemesis jsem se nějak nemohla začíst.Bylo to celé takové nějaké roztahané a překombinované.

11.07.2016 4 z 5

Anna Elliotová Anna Elliotová Jane Austen

Pýcha a předsudek to sice není ale i tak hezké. Zkrátka a dobře typická Jane Austenová.

22.06.2016 4 z 5

Voľba Voľba Nicholas Sparks

První půlka knihy nádherná romantika,kterou umí Sparks tak dokonale napsat. Druhá polovina opravdu těžká volba. Ani si nechci představovat,že bych někdy byla před takovou postavena.

21.05.2016 4 z 5

Všechny podoby lásky Všechny podoby lásky Aminatta Forna

Krásná kniha plná plná silných příběhů.Patří mezi ty,které za sebou zanechávají stopu a jejich poselství v člověku dlouho doznívá.V každém případě doporučuji přečíst.

12.04.2016 5 z 5