Izzy46 Izzy46 komentáře u knih

Sicilián Sicilián Mario Puzo

Sicilská půda mě oproti kmotrovskému NY prostě nedokázala natolik zaujmout. Navíc jsem čekal větší provázanost s Kmotrem (Michaelovou postavou). Je to už pár let, co jsem knihu četl, přesto ve mně zůstává stále spíše negativnější dojem.

27.04.2014 3 z 5

Poslední kmotr Poslední kmotr Mario Puzo

Kvalit Kmotra sice nedosahující, přesto však výborné čtení, navíc s velice povedeným finále.

27.04.2014 5 z 5

Bezohledná jízda - Guns N' Roses Bezohledná jízda - Guns N' Roses Mark Canter

Několik hezkých obrázků, avšak na úkor většího množství textu. Fanouška skupiny ale neurazí.

20.04.2014 3 z 5

Michael Schumacher: Cesta na vrchol Michael Schumacher: Cesta na vrchol James Allen

Precizně odvedená práce.

16.04.2014 5 z 5

Monza Monza Robert Judd

Nečetlo se to špatně, to vůbec ne. Ale co knížku sráží, to je alespoň u mě těch několik WTF momentů... rozhodoval jsem se mezi 3 a 4 *, nakonec volím lepší 3.

21.02.2014 3 z 5

Dexter v temnotách Dexter v temnotách Jeff Lindsay (p)

Osobně asi nejlepší díl z celého omnibusu (první tři knihy). Nebýt zřejmě - bohužel - klasicky slabších koncovek autora, bylo by to za plný počet bodů. Škoda.

22.01.2014 4 z 5

Drasticky děsivý Dexter / Drasticky dojemný Dexter / Dexter v temnotách Drasticky děsivý Dexter / Drasticky dojemný Dexter / Dexter v temnotách Jeff Lindsay (p)

Příjemný doplněk k seriálu.

22.01.2014 4 z 5

Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem Ron Hansen

Předloha pro film, která je o moc, moc a moc slabší než výsledný snímek (i když se najdou pasáže, o nichž lze – bohudík – říci zase pravý opak). A když už nic víc, tak člověk se alespoň dozví několik zajímavých faktografických, Hollywoodem nepoužitých údajů nejen o Jessem, ale i zbytku bandy...

02.01.2014 3 z 5