J.books komentáře u knih
Průměrná italská kuchařka, klasické i méně známé recepty,ale ne všechny jsou doplněny fotografií.
Zajímavá knížka pro všechny sportovně založené ženy, které se zajímají nejen o sport,ale i o zdraví životní styl a krásu.
Průměrná kniha o stolování, nic co nutně potřebujete ve své sbírce.
Průměrná kuchařka s dobrými nápady, pro inspiraci proč ne,ale do sbírky bych ji nedoporučila.
Kniha není špatně graficky provedená, jen mě osobně kuchařka zaměřená na kaše nějak neuchvátila. Pro milovníky kaší však určitě doporučuji.
Velmi pěkná italská kuchařka, je vidět, že je to již starší Jamieho kniha, není provedena tak dokonale co do designu a fotek,ale i tak se jedná o knihu plnou dobrých receptů.Doporučuji spíš do sbírky jeho fanouškům, jinak již má na trhu lepší knihy.
Opět krásná Jamieho kuchařka, zaměřená na zdravé potraviny a na superfoods. Doporučuji.
Opět skvělá kuchařka, originální a nápaditá. Pokrmy jsou jednoduché a snadno je uvaří i začítečníci. Navíc recepty obsahují i informace o nutričních hodnotách.
Nejlepší kniha z celé série, nejpraktištější recepty, méně povídání a více receptů. Vřele doporučuji.
Krásně zpracovaná kniha, skvost do sbírky,i když recepty určitě nejsou pro všechny. Ale jsou zajímavé a je radost je zkoušet.
Pro mě asi nejlepší zatím z celé série, pěkné recepty. Jak tradiční tak méně známé, přemýšlím, že si ji koupím do sbírky, opravdu za to stojí.
Kniha mě ničím nezaujala, spíš na prohlédnutí ,ale do sbírky jsem si ji nepořídila.
Povedená kuchařka, pěkné fotky, zajímavé recepty a je maličká a lehká, klidně i jako cestovní kuchařka
Povedená maličká kuchařka,která je ideální i na cestování
Příjemná a dobře skladná kuchařka s krásnými fotkami.
Kniha je fajn díky krásným fotkám, je tenká a lehká, takže klidně i jako cestovní kuchařka.
Kniha je krásná po grafické stránce a i svým obsahem zaujme všechny milovníky jídla a vaření.
Kniha nezaujme co do zpracování , tak ani obsahem na trhu jsou určitě lepší knihy.
Krásně sepsaná knížka o bylinkách, vřele doporučuji.
Krásné fotografie, pěkné recepty,ale vhodné pouze pro lidi co nesledují blog autorky. Uvidíme co druhý díl.