Jednoduše a dokonale - Kuře přehled

Jednoduše a dokonale - Kuře
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356902/bmid_jednoduse-a-dokonale-kure-WdB-356902.png 5 33 33

Ve své nové edici Jednoduše a dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše a dokonale – Kuře. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 140 barevných fotografií. Téměř 80 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli hraje kuře, je v knize opět zpracováno osvědčeným systémem „krok za krokem“. Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jednoduše a dokonale - Kuře. Přihlašte se a napište ho.

Grace&Jaxon
30.07.2024 5 z 5

Nejlepší kuřecí kuchařka !

n.ezn.amy
19.11.2022 5 z 5

Upřímně, nejsem velký fanda kuřete, ale když už mám něco z něj připravit, tak vždy sáhnu po této knize. Roman Vaněk a jeho žena zde jednoduchým stylem (pro nás, kteří nejsou žádní extra kuchaři) naučí udělat skvělý pokrm z kuřete a pokud to zvládnu já, věřte, že vy také a bude z této knihy příjemně překvapeni jak je to jednoduché

Calinda
22.04.2021 5 z 5

Kuře stokrát jinak a vždycky chutně - doporučuji.

Knihománie odstartovala...

27.10.2017

Ocenění knihy (1)

2017 - Český bestseller (Kuchařky)

Kniha Jednoduše a dokonale - Kuře v seznamech