JackieDecker komentáře u knih
Četla jsem knížku dceři před spaním a příběh se mi moc líbil. Avšak styl psaní mi nesedl. Copak ta napůl přeložená jména, to by mi nevadilo, ale spíš celkově se to nečetlo moc hladce, což když je to knížka hlavně pro děti je menší mínus. Ale zase je to pouze můj názor.
Rozkošné pokračování série ó kouzelném lese, které se malým dětem rozhodně zavdecilí
Moc krásný příběh pro děti. Doporučuji všem rodičům pro jejich ratolesti.
Nádherná, milá knížka pro děti. Na čtení před spaním nebo jako první četba úplně dělaná.
Miluji tuto knihu, je jednou z mých TOP na kterou nedám dopustit četla jsem ji už mnohokrát a ještě si ji v životě mockrát přečtu.
Ze všech knih, které jsem z tohoto universa četla mne DragonLance - Legendy a hlavně zkouška bratrství fascinovali nejvíce. Snad stejěn jako Procitnutí mága. Karamon a jeho bratr Raistlin jako dvě strany jedné mince. Nedokáží žít vedle sebe, ale ani jeden bez druhého. jedno z nejkrásnějších vystižení dvojčat jaké jsem kdy četla a věřím tomu že jej jen tak něco nepřekoná...
Na Knize mne nejvíce fascinovala skutečnost, že byla psána podle RGP hry na hrdiny. Ta představa že se tento příběh udál v myslích hráčů, kteří se setkávali kolem jednoho stolu a utvářely jej mě uchvátila. Ale i po jiné stránce je to čtení, které mohu doporučit, protože i když je to nesporně "brak", tak je to čtivý příběh, zajímavý, plný zvratů a tím myslím celé Kroniky a další knihy navazující. Mým snem je přečíst si je všechny :D