Jana09

Nemám slov...
Krásná knížka plná pasáži k zamyšlení. Trochu mi trvalo se začíst, ale to bylo spíš mým rozpoložením, než knihou.
Doporučuji.

Škoda, že tato knížečka nevyšla, když jsem čekala dceru.
Ušetřila by mi spoustu nervů :-)
Popisuje pravý život, jaký je - těhotenství, mateřství a rodičovství.
Chvílema jsem se usmívala, protože jsem si vzpomněla na své přešlapy a zmatky :-)

Úplně mě z toho mrazí :-(
Důkaz toho, že vzory lidského chování jsou stále stejné, bez ohledu na čas, nebo na "pokrok".
Vše už tu jednou bylo a bude ....

Jsem nadšená - úžasný příběh, který mně donutil začít se víc zajímat o husitské období, které tedy normálně nepatří mezi mé oblíbené.
Určitě doporučuju - vůbec to není přeslazená červená knihovna, i když jsem se místy červenala. Těším se na další knížku.

Fakt pecka ! Sice jsem některý pasáže "nedávala" a přeskakovala, ale knížka dost dobrá. Když už jsem si myslela, že jsem odhalila vraha, tak jsem zjistila, že je všechno zase jinak.Takže za mně - ano !

Knížku jsem slupla, jak malinu a moc mě mrzelo, že není delší. Klidně by mohlo být pokračování. Příjemný, humorný příběh, který mě nostalgicky vrátil do mého období "trampování a Svojšic" a který určitě doporučuji dál. Ještě jednou děkuji paní spisovatelce za pár příjemně strávených hodin :-)

Po delší době krásná kniha, u které jsem hned od začátku věděla, že v mé knihovně zůstane. Úžasně napsaná se spoustou zajímavých myšlenek. Četla jsem i Zlodějku knih (taky úžasná), ale s ní se to nedá srovnat. Každá kniha je svá. Vím, že se k ní časem vrátím :-)

Tahle knížka mi asi dlouho nepůjde z hlavy :-(
Nejhorší noční můra všech rodičů - vůbec nevím, jak bych v té situaci reagovala. Zajímavý námět, napínavý děj, šokující konec. Určitě doporučuji !

Krásná, doporučuju. Život fakt není jednoduchý a nikdo neví, co nám přichystá... Opět pohled z několika stran - jedna situace, kterou každý prožívá po svém. Každý má tu svou pravdu. Chvílema jsem i lapala po dechu, jako že fakt ???

Krásný milostný příběh, který mě "dostal". Byla to moje první kniha od Nicholase Sparkse a vím, že si v budoucnu ráda přečtu další.

Poutavě napsaná, čtivá a velmi pěkná kniha. Nechala jsem se strhnout dějem a prožívala celý těžký život Kateřiny s ní. Byla to opravdu obdivuhodná, odvážná a nezdolná žena.

Kdo si chce přečíst hodně romantickou knížku, u které je od začátku jasné, jak dopadne, tak ať se začte do této. Krásný námět, hezky napsané a nenáročné. Větší část příběhu se odehrává ve Francii, v Paříži - co si přát víc ? Myslím, že po přečtení této knížky, by si každá (ať už to přizná, nebo ne) alespoň na chvíli dokázala představit pár strávených chvil s Jean-Lucem :-)

Opravdu zvláštní knížka. Nečekejte klasický romantický příběh, to fakt ne. Chvílí jsem cítila beznaděj a zmatek hlavního hrdiny. Urputnou snahu udělat všechno nejlíp....Celou dobu jsem mu držela palce, aby obstál :-) Za mne dobrý.

Velmi poutavě napsaná kniha, nedalo se odtrhnout. Vyhovovaly mi krátké kapitoly, které dávaly knize spád. Vraha není těžké odhalit, jen jsem pořád nechápala motiv.
Určitě doporučuji a těším se na další.

Zpočátku mi chvilku trvalo se začíst, ale potom mě to dost bavilo. Podezření, kdo je vrah, se podobalo pinpogáči - chvíli ten, chvíli onen :-D
Nakonec jsem vraha odhadla správně.
Knížku jsem přečetla prakticky za den a byla jsem dost naštvaná, že musím odbíhat.
Charlotte Link dokáže zaujmout - další z jejich knížek, které stojí za to.

Za mně moc krásná knížka - rozesměje, rozesmutní, rozněžní. Určitě zanechá stopu. Doporučuji :-)

Právě dočteno a doporučuji ! Příběh je zajímavý tím, že je napsaný z několika pohledů - manželky, manžela, chůvy, tchýně.... Každý prožívá jednu situaci úplně jinak, s jinými pocity a z jiného úhlu. Při čtení jsem si vzpomněla na jedno přísloví, které to celé vystihuje: "Než začneš soudit můj život, projdi se na chvíli v mých botách "

Dočteny obě knihy a opravdu super příběh :-) Fascinuje mne autorova fantazie a jak vše do sebe zapadá a krásně navazuje. Čte se jedním dechem. Příběh začíná v roce 777 a končí v současnosti. Když jsem dočetla, měla jsem plno otázek a hlavně jsem chtěla, aby příběh pokračoval :-) Tajemný klášter, mnichové, knihy, středověk, anglické staré sídlo a především jedno velké tajemství, které se předává po celá staletí - prostě všechno, co mne baví, tam bylo. A do toho všeho stále se opakující otázka : A co když je to pravda ???

Cecelia nezklamala :-) Opět úžasný příběh, který jsem hltala a nemohla jsem se dočkat, jak skončí. Poslední stránky jsem dočítala s husí kůží a s příjemným pocitem na duši.

Krásná kniha :-)
Celým příběhem se táhla jako nit jedna jediná moudrost, kterou všichni podvědomě známe, ale častokrát na ní zapomínáme a necháme se strhnout okolnostmi - "Užívej života, protože nevíš, kolik času Ti ještě zbývá " ...