Jana65 Jana65 komentáře u knih

Sněhurka jablka nebaští Sněhurka jablka nebaští Petra Stehlíková

Knihu jsem zavřela na straně 95, takže jsem ji nedočetla. Přemýšlela jsem, zda má kniha být nějakou parodií a co vedlo autorku k napsání takové knihy, ale nic mě nenapadlo. Pokud by šly hvězdičky dát do mínusu, dala bych klidně plný počet. Nicméně na autorku jsem nezanevřela, protože její ostatní tvorba byla vynikající a četla se sama.

16.02.2019

Koruna věčného soumraku Koruna věčného soumraku James Rollins (p)

Koukám, že má kniha hodně dobré hodnocení. Byla jsem natěšena, když jsem zjistila, že vyjde novinka od pana Rollinse a hned ji koupila. Ale musím říct, že mi od něj tento žánr vůbec nesedl, do čtení jsem se vyloženě nutila. Jsem od něj zvyklá na úplně jiný druh knih. Ale nápad na téma dobrý. Druhý díl už kupovat nebudu.

08.10.2022 1 z 5

Léčitel Léčitel Maria Langner (p)

Přemýšlela jsem zda knihu koupit. Koupila a dobře jsem udělala. Kniha mě úplně vtáhla do děje a byla za den a půl přečtena. Kniha byla čtivá, plná překvapení, tak jak to má u dobrého thrilleru být.

31.01.2022 5 z 5

Bohové a monstra Bohové a monstra Shelby Mahurin

Kniha přečtena hodně rychle a tento díl se mi líbil nejvíce z celé série. Jako nejslabší byl podle mě díl druh. Zvažovala, jestli jít do koupi dílu třetího a jsem ráda, že jsem ho koupila a přečetla. Mohu doporučit.

09.01.2022 5 z 5

Královna povětří a temnoty Královna povětří a temnoty Cassandra Clare (p)

Krásný závěr trilogie Temné lsti. Kniha mě moc bavila, ale mohla být o malinko kratší, ke konci jsem měla pocit, že spisovatelka už neví co přidat. Ale pořád moc povedená kniha, jako i ostatní od této spisovatelky.

06.07.2021 5 z 5

Syn času Syn času Deborah Harkness

Sérii Čas čarodějnic mám přečtenou už 2x a proto jsem se těšila na další knihu z této série a musím říct, že se mi kniha Syn času moc líbila. Nebyla to kniha jen o Marcusovi. Byla i o malých dvojčatech Diany a Matthewa, prostě tak nějak o celé jejich upírské rodině. Jen doufám, že bude ještě nějaké pokračování. Moc se mi tyto knihy líbily.

23.04.2021 5 z 5

Krev a med Krev a med Shelby Mahurin

Kniha koupena a hned také přečtená, vše ostatní šlo stranou. S knihou jsem moc spokojená, byla plna akce a nečekaných zvratů. Jen ten konec byl brutální a doufám, že další díl vše napraví. Doufám, že další díl bude brzy.

04.03.2021 5 z 5

Kouřový démon Kouřový démon Patricia Briggs

Jako vždy plný počet hvězdiček. Knihy této spisovatelky jsou naprosto boží. Doufám, že budou další a další.

24.08.2020 5 z 5

Holubice a had Holubice a had Shelby Mahurin

Další fantasy, která se mi moc a moc líbila. Už se nemůžu dočkat, až bude další díl. Super zpracovaný příběh, autorka mě mile překvapila.

06.06.2020 5 z 5

Zlodějský tanec Zlodějský tanec Mary E. Pearson

Super kniha. Už jsem od této autorky nějaké knihy přečetla a musím říct, že jsem si knihu moc užila a už se těším, až si přečtu pokračování. Mohu jen doporučit.

01.03.2020 5 z 5

Karpatský kníže Karpatský kníže Natalja Ščerba

Tak zase přečteno moc rychle, ale nešlo se od knihy odtrhnout. Jedním slovem perfektní jako i ostatní knihy této spisovatelky. Už se těším na další pokračování, doufám, že bude.

06.09.2019 5 z 5

Dáma z popela Dáma z popela Christine Trent

Dávám 3 hvězdičky za téma o pohřebnictví, dozvěděla jsem se pár zajímavostí, ale samotný příběh mě moc nezaujal.

25.08.2019 2 z 5

Časogram Časogram Natalja Ščerba

Kniha přečtena, velmi se mi líbila a těším se na další pokračování. Doufám, že bude co nejdříve.

16.02.2019 5 z 5

Číselné jméno Číselné jméno Natalja Ščerba

Během 14 dnů přečteny všechny čtyři díly. Knihy se mi strašně moc líbily, už se těším až vyjde pátý díl. Knihy jsou velmi čtivé, nedá se od nich odtrhnout, tento díl byl nejvíce napínavý.Můžu jen doporučit. Už jsem si zakoupila od autorky i knihu Čarodol, mám ji rozečtenou, pak dám vědět, jak se mi líbila.

03.02.2019 5 z 5

Čtyři legendy Čtyři legendy Matthew Reilly

Taky přečteno jedním dechem, kniha jako všechny od Reillyho úžasná, podle náznaků očekávám minimálně 2 knihy jako pokračování. Všem můžu jedině doporučit. :-)

27.09.2017 5 z 5

Manželský pakt Manželský pakt Michelle Richmond

Tak, právě dočteno. Z knihy mám smíšené pocity. Líbilo se mi téma knihy, styl, kterým je kniha napsána mi moc nesedl. Proto dávám 3*. Jsem zvědavá na ostatní komentáře a hodnocení.

22.09.2017 3 z 5

Tajemství hřbitova Crossbones Tajemství hřbitova Crossbones Kate Rhodes

Knihu jsem ani nedočetla, vůbec mi nesedla.

08.08.2020 1 z 5

Divoká karta Divoká karta Chloe Neill

Opět skvělá kniha této autorky. Přečteno za jeden den, už se těším, co Chloe Neill vymyslí v dalším pokračování. Můžu jen doporučit, kniha je čtivá a má spád.

19.07.2020 5 z 5

Zarua - ztracené město Zarua - ztracené město Suzanne Rogerson

Kniha se mi líbila. Sice jsou lepší fantasy knihy, ale této nemám co vytknout a jsem ráda, že jsem si ji přečetla.

28.12.2019 4 z 5

Poslední vdova Poslední vdova Karin Slaughter

Konečně zase něco o Wilovi a Sáře, jen děj mi tentokrát přišel slabší.

14.12.2019 4 z 5