Jana84 komentáře u knih
Výborná kniha, skvěle vypointované povídky. Forsythova schopnost dovést příběh k naprosto nečekanému závěru je jedinečná.
Čekala jsem od knihy něco jiného, rozhodně ne červenou knihovnu, ale to je asi moje chyba. Kniha se dobře čte, ale příběh by se podle mne dal rozpracovat lépe. Pro nenáročnou četbu, například o dovolené, klidně doporučuji.
Výborný díl, po delší době naznačuje optimistickou budoucnost a těším se na další osudy nejen morlandských žen.
Klasický Umberto Eco - první třetinu knihy jsem přečetla jen s největším sebezapřením, ale po překonání tohoto období se kniha četla sama. Výborně zpracovaný příběh o tématu, o kterém jsem doposud nikdy neslyšela (Protokoly sioniských mudrců a jejich vznik). Chválím doslov překladatele Jiřího Pelána, rozebírající fakta historie příběhu.
Úchvatný příběh s překvapivým vyústěním. Přestože je kniha v některých pasážích obtížně čitelná, stojí za to vydržet až do konce.
Překvapivé. Po tom, co jsem četla Inkvizitora, jsem od autora čekala něco naprosto jiného. A musím říct, že zahrnutí erotických dobrodružství Gerolda dalo příběhu úžasnou jiskru.