janaky

Kniha bola zaujímavá hoci som miestami sa musela vrátiť zopár strán späť.

Myslím si, že sa autorke kniha podarila. Spaja všetko, čo mám ráda dohromady. Humor, romantika, napatie a erotiku. Najviac má upoutalo ako sú spojené hlavne postavy prostřednictvím svých zaměstnání. Myslím si, že stojí za to si přečíst.

Musím povedať, že kniha sa mi dostala do rúk až po videní filmu. Bohužiaľ musím zase raz napísať (povedať), že kniha je lepšia ako film. Veľa pasáží z filmu nemá vôbec nič spoločné s knihou. Kniha sa čítala veľmi ľahko. Konečne bol preklad bez chýb a nechýbala ani jedna stránka.
Príbeh je pútavý a ťažko sa od neho odtrhnúť. V tejto knihe je spojených viacero "svetov" a páči sa mi poňatie autorky všetci proti všetkým a hľadanie spojencov vo vopred naplánovanej bitke. Som zvedavá na ďalšie pokračovanie. (a nemyslím filmové)

Pekne napísaná kniha. Veľakrát som mala pocit, že sa dej opakuje hoci s inými postavami, ale deťom sa knižka páčila.

je to nádherná knižka, ktorá ponúka knižnú oporu rovnomennej rozprávky Zdeňka Trošky. Hoci sa číta zložitejšie, pretože je napísaná v štýle "píš ako počuješ", ale o to je pre deti zaujímavejšia.

Kniha sa čítala sama. Jedným dychom som ju zlúskla asi za 4 hodiny. Bolo mi divné, že to tak rýchlo skončilo. Avšak hneď som googlila druhý diel a našla som ho. Páčila sa mi možnosť hlavných hrdinov ako záporných postáv. :) Perfektne napísaná kniha, síce preklad nič moc (gramatické chyby), ale príbeh a dej super.

Hodnotím veľmi kladne. Kniha sa čítala sama. Rýchlovka. Príbeh ma zaujal z hľadiska toho, že nikdy neviete, čo sa vytvorí s kamarátstva. Je to moderná romantika. Od detstva, cez dospievanie, zradu, internet, znova kamarátstvo až k láske.

Je to nádherne spracovaná kniha pre deti. Ľahko sa číta a je hravá. Obsahuje veľa básničiek, ktoré sú chytľavé.

vtipne podaná kniha o priateľstve a zákonitostiach prírody. Veľmi ľahko sa číta. Trampoty dráčika v južnej amerike. :) vrelo odporúčam.

Táto kniha ma doslova upútala od začiatku po koniec. Nedalo sa mi od nej odtrhnúť. Bolo zopár častí, kde už som lapala po konci, ale všetko sa obrátilo ďalšími vetami. Je to zaujímavý príbeh, ktorý spája detektívku s romantikou. Máme tento žáner rada. Je zaujímavé koľko vecí sa môže sústrediť okolo jednej "hviezdy". Je zvláštne, že aj hviezdy zlatého plátna majú svoje životy a nie sú len na filmovom plátne. Autor sa snažil to poňať tak, aby sme vedeli z každého rožku trošku. Je to pán autor s veľkým "P". Osobne si myslím, že sa mu to podarilo.

dokonalá kniha s jednohubkou. sem-tam som využila možnosť slovníka cudzích slov, ale je to dokonalé. číta sa ľahko. je to vynikajúce spojenie doktora s kriminalistmi. kniha je lepšia ako seriál. ponúka možnosť svojej vlastnej fantázie.

Do tejto knihy som sa púšťala s nechuťou. Hoci som nemala chyť, hrozne ma rozčuľovala, že som sa jej ešte ani nedotkla. Prečítala som. Plakala som.

Koľko trápenia môže byť s prestupom na inú školu či nástupom do školy. Pre niekoho výzva pre iného bruchabolenie. Každý to nejako rozchodí.

Napínavá kniha od začiatku po koniec. Je zvláštne koľko vecí si nevšímame.

Čo všetko ste ochotní spraviť k naplneniu sna? Hlavná hrdinka to nemá ľahké a potrápi sa ....

Je zaujímavé koľko detailov si môžete všimnúť na pôde školy. Každý by mohol byť detektívom. Kniha sa číta ľahko a pomerne rýchlo. Vtiahne vás do deja.

Autor píše veľmi zaujímavo a pútavo. Viete sa vžiť do situácie a aj do deju samotnej knižky. Ľahko sa číta a sama nevytrháva dej v sérii